Categories: Авто

На Нюрбургринзі помічений прототип представницького седана Genesis G80

Share
На гоночному треку Нюрбургринг був помічений тестовий зразок нового покоління средньорозмірного седана Genesis G80. Очікується, що машина стане гідним конкурентом німецьким BMW 5 Series і Audi А6.
Наступне покоління Genesis G80 було не так давно помічено зарубіжними журналістами на гоночній трасі Нюрбургринг. З огляду на потужний рев мотора – як очікується йдеться про Twin-Turbo V6, а також деяку схожість зі старшою моделлю G90, південнокорейська новинка може стати дуже гідним конкурентом німецьким однокласникам BMW 5 Series і Audi A6, а також японському представницькому седану Lexus GS.
Перше покоління среднеразмерного Genesis G80 було засновано на Hyundai Genesis і з цього автомобіля і почалася історія престижного підрозділи Genesis, яке створило компанія Hyundai. Коли Genesis став власним брендом в 2015 році, G80 був частиною оригінального складу з рядом комплектацій. G80 був доступний з базовим 3,8-літровим V6, 5,0-літровим V8 або 3,3-літровим V6 з подвійним турбонаддувом. З плином часу потужний мотор V8 був поступово замінений на двигуни з меншою кількістю циліндрів, але зате оснащених турбонаддувом.
Оскільки ми дивимося на прототип наступного покоління седана G80, ми очікуємо побачити ще більше потужності, розкоші, які будуть поєднуватися з оновленим екстер’єром, який як ми і сказали вище буде чимось нагадувати дизайн свого старшого брата – моделі G90. 

Крім очевидних змін, важливо відзначити, що Genesis є швидко розвиваються брендом, і кожна його нова модель, продовжує показувати, наскільки цей бренд може бути цікавий кінцевого покупця. Наприклад, новий G70 постійно хвалять за вишукане шасі і чудові ходові якості.

Варто відзначити, що популярний південнокорейський спортбек KIA Stinger, будучи дуже близьким з технічної точки зору на Genesis G80, отримав зокрема і деякі варіанти моторів, якими оснащується G80. Згодом, безліч вузлів і агрегатів Genesis G80 були модернізовані для того, щоб вони були більш продуктивними – саме тому KIA Stinger вийшов таким вдалим. І є інформація про те, що нове покоління среднеразмерного седана отримає більше спортивного характеру, ніж раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Genesis

Останні записи

Зимові чи всесезонні шини: що краще обрати для вашого авто

З настанням зими щоразу стає питання заміни шин. Літні шини взимку — це просто жах,…

23.10.2024

Skoda Kodiaq RS нового покоління помітили підчас тестів (ФОТО)

Кросовер Skoda Kodiaq другого покоління невдовзі отримає заряджений варіант RS. Його повинні презентувати найближчим часом, а…

23.10.2024

Два Bugatti Chiron врізалися один в одного під час обгону вантажівки

У Марокко сталася аварія двох гіперкарів Bugatti Chiron із вантажівкою. У розпорядженні порталу Reddit опинилися…

23.10.2024

Незабаром Dodge Charger отримає твердотілі батареї

Stellantis продовжує розвивати партнерство з компанією Factorial, яка виготовляє твердотільні акумуляторні батареї. Метою співробітництва є…

23.10.2024

Чим зможе здивувати новий кросовер Cupra Raval

Повністю електричний Raval збереже спортивний імідж Cupra, коли його буде запущено наступного року. Західні видання…

23.10.2024

З’явилися зображення нового пікапа Hyundai Creta

Гамма моделей корейського автовиробника Hyundai включає таку кількість кросоверів, що встежити за ними буває непросто.…

23.10.2024