Categories: Авто

Найочікуваніші преміальні седани і ліфтбеки 2020 року (фото)

Share
У рейтинг, підготовлений «Ціна Авто», увійшли седани і ліфтбек преміум-класу, чий дебют запланований на майбутній рік. Відкриває ТОП новий Gran Coupe 2-й серії від BMW , який добереться до нас навесні 2020 го. Новинка розташується між 1-й і 3-й серіями BMW. Згодом баварська марка може запропонувати покупцям «заряджений» BMW M235i xDrive Gran Coupe і гібрид.
У наступному році на авторинок потрапить новинка від Mercedes-Benz. Сьогодні в сімейство Mercedes-Benz E-класу актуального покоління, доступне для покупки в нашій країні, входять седан, купе, універсал і кабріолет. 

 У 2020-му вона поповниться оновленим седаном E-класу. Шпигунські знімки моделі вказують на те, що новинка стане більш спортивною. Також їй пророкують нову моторну лінійку.

Не залишилася осторонь і преміальна марка Audi: у другому кварталі 2020 го вона привезе оновлені Audi A4 і Audi A5 Sportback. Рестайлінговий A4 обзавівся модернізованою оптикою, новими кузовними панелями і переробленої радіаторної гратами. У салоні авто з’явилася мультимедіа MMI наступного покоління з 10,1-дюймовим тачскріном. 
Ліфтбек Audi A5 Sportback після рестайлінгу, на відміну від седана A4, зберіг незмінними майже всі зовнішні кузовні панелі. Зміни торкнулися лише бампери і радіаторну решітку. А ось салон авто модернізували за тією ж схемою: додали цифрові прилади. Вартість ліфтбека актуального покоління стартує з позначки в 1 200 000 гривень. 
У другому півріччі 2020 го в продажу з’явиться Cadillac CT4 , який називають наступником моделі ATS, сходила з конвеєра в період з 2012-го по 2019-й роки. Нам запропонують седан з базовою дволітровою «бітурбочетвіркою», яка видає 240 к.с. У моторній гамі також числиться чотирициліндровий бітурбомотор на 2,7 літра потужністю 313 к.с. Гривневі прайси на новинку обіцяють розсекретити ближче до старту продажів. 

На перше півріччя 2020 го намічений ринковий дебют нового покоління розкішного седана Genesis G80. Базовим мотором, як і раніше, буде дволітровий бензиновий з різними варіантами потужності. На роль «старшого» силового агрегату вибрали 3,3-літрову 370-сильну «бітурбошестерку». Седан поточного покоління оцінюється в суму від 1 400 000 гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024

Четверте покоління Volkswagen Scirocco показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen припинила виробництво моделі Scirocco у 2017 році, так і не запланувавши для нього…

18.05.2024

Складено список середньорозмірних кросоверів із найнижчою витратою палива

Заправка автомобіля – одна з головних статей витрат під час експлуатації машини, оснащеної ДВЗ. Сьогодні…

18.05.2024

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024