Categories: Авто

Skoda Rapid 2020 буде коштувати 13 000 доларів

Share

У Росії відбувся закритий показ Skoda Rapid нового (другого) покоління. Цю новинку, яка отримала класний дизайн і сучасні технології, будуть продавати за ціною від 13 000 доларів.

Рік тому в Європі, і в Україні в тому числі, попрощалися зі старим «Рапідом». Замість нього автомобілістам запропонували більш сучасну Skoda Scala (вона позиціонується як прямий конкурент Volkswagen Golf).

Однак, чеський автогігант не прибрав повністю Rapid зі своєї модельної лінійки. Його нове покоління будуть випускати в Росії. Можливо, новий «Рапід» потрапить і в Україну. У всякому разі, в нашій країні ця модель користується непоганим попитом.

Судячи з усього, Skoda Rapid другого покоління буде сильно відрізнятися від моделі першого покоління. Автомобіль отримає більш висококласний дизайн кузова, в стилі Scala. Що ж стосується салону, то його виконають в такому ж стилі, як салони кросоверів Karoq і Kodiaq. Сенсорний дисплей встановлять високо на центральній консолі.

Під капотом встановлять 1,6 л бензиновий двигун, який стане працювати разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Динамічні характеристики поки не повідомляються.

Важливо, що цей новий практичний чеський ліфтбек буде коштувати всього 13 000 доларів на базовій комплектації. Причому «база» отримає непогане обладнання, включаючи і кондиціонер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Skoda

Останні записи

Зимові чи всесезонні шини: що краще обрати для вашого авто

З настанням зими щоразу стає питання заміни шин. Літні шини взимку — це просто жах,…

23.10.2024

Skoda Kodiaq RS нового покоління помітили підчас тестів (ФОТО)

Кросовер Skoda Kodiaq другого покоління невдовзі отримає заряджений варіант RS. Його повинні презентувати найближчим часом, а…

23.10.2024

Два Bugatti Chiron врізалися один в одного під час обгону вантажівки

У Марокко сталася аварія двох гіперкарів Bugatti Chiron із вантажівкою. У розпорядженні порталу Reddit опинилися…

23.10.2024

Незабаром Dodge Charger отримає твердотілі батареї

Stellantis продовжує розвивати партнерство з компанією Factorial, яка виготовляє твердотільні акумуляторні батареї. Метою співробітництва є…

23.10.2024

Чим зможе здивувати новий кросовер Cupra Raval

Повністю електричний Raval збереже спортивний імідж Cupra, коли його буде запущено наступного року. Західні видання…

23.10.2024

З’явилися зображення нового пікапа Hyundai Creta

Гамма моделей корейського автовиробника Hyundai включає таку кількість кросоверів, що встежити за ними буває непросто.…

23.10.2024