Categories: Авто

5 добротних китайських автомобілів, які можна сміливо брати (Фото)

Share

Довгий час китайська продукція асоціювалася з чимось виключно низькоякісним. Однак часи змінюються, причому дуже круто. Сьогодні китайський автопром готовий запропонувати досить велику кількість цікавих, стильних, а найголовніше якісних машин, здатних задовольнити майже будь-які запити. Подивимося на п’ятірку таких з числа тих, що можуть бути найбільш цікаві нашим співвітчизникам.

1. Haval H9

Коли говориш людям про те, що, купуючи Haval H9, можна отримати в розпорядження надійний, комфортний і продуктивний автомобіль з Китаю з характеристиками, порівнянними з японськими преміальними позашляховиками, люди не вірять. Особливо при врахуванні того факту, що за «китайця» доведеться викласти майже в два раз менше, ніж за «японця». При цьому знайти людину, яка б залишився незадоволений H9, буде досить складно. У машини тільки один мінус – огидна ліквідність на вторинному ринку.

2. Lifan Smily

Ще один автомобіль, який наші співвітчизники при порівнянні з іншими іномарками могли б охарактеризувати словами «та навіщо платити більше». Для свого класу Lifan Smily має непогані характеристики і надійністю. Ціна при цьому нижче, ніж у більшості аналогів на ринку від інших видних виробників. У машини є всього один недолік – це відверто тісний салон. Також Smily споживає разюче багато палива для своїх габаритів.

3. Brillance V5

Якщо завжди хотілося BMW X1, але грошей в кишені є в кращому випадку на півтори Lada Vesta, можна включити імпровізацію і зупинитися на автомобілі з Китаю, а саме на Brillance V5. У своє розпорядження можна отримати по-справжньому приємний паркетник з просторим салоном, непоганим багажником, високим кліренсом, сучасним дизайном і досить високим рівнем якості.

4. Chery Tiggo 2

Автомобіль, який вже досить давно зміг завоювати серця власників. За підсумком маємо відмінний паркетник з низькою витратою пального, просторим салоном і високим кліренсом. З недоліків слід виділити не дуже-то вдалий багажник і погану ізоляцію шуму під час їзди. Втім, і те й інше у даного «китайця» все одно краще, ніж у більшості подібних авто з цієї ж цінової категорії.

5. Geely Emgrand

Автомобіль, який вже став легендою на ринку. Все тому, що випускалося авто з 2009 по 2016 рік. Проте, знайти Geely Emgrand на вторинному ринку, в тому числі в непоганому стані не складе особливих труднощів. При тому, що «китаєць» має не найкращу якість збірки, більшість власників хвалить його за низьку вартість технічного обслуговування, а також непогану надійність. Відомо багато випадків, коли Geely Emgrand пробігав близько 100 тисяч кілометрів без серйозних проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Скандал світового масштабу: підробка даних із викидів у японських автогігантів

У Японії спалахує скандал навколо потенційної фальсифікації результатів тестів на викиди дизельних двигунів провідними автовиробниками…

10.05.2024

Honda готова до чергового рестайлінгу конкурента Hyundai Solaris

Лінійка Honda на ринках, що розвиваються, включає в себе не тільки добре відомі седани Civic…

09.05.2024

CAR Magazine вибрав найкращий електричний спортивний автомобіль

Hyundai IONIQ 5 N продовжує дивувати автомобільний світ своїми досягненнями, ставши найкращим електричним спортивним автомобілем…

09.05.2024

Новий гіперкар Bugatti отримає метровий мотор потужністю 1000 кінських сил

Новий гіперкар Bugatti отримає двигун метрового класу потужністю 1000 к.с. У 2024 році вперше в…

09.05.2024

Kia придумала нову назву для кросовера дешевше за 500 тисяч гривень

Південнокорейський автовиробник розробляє новий субкомпактний кросовер, який стане найдоступнішим позашляховиком у своїй лінійці. Автомобіль вже…

09.05.2024

Lamborghini зніме з виробництва суперкросовери Urus Performante та Urus S

Lamborghini виводить з виробництва суперкросовери Urus Performante та Urus S. Через чотири роки після першої…

09.05.2024