Categories: Авто

Корейський кросовер на українських дорогах – Hyundai Creta

Share

Hyundai Creta 2018 модельного року – це амбіційний південнокорейський кросовер, який підкуповує неймовірною динамікою та запам’ятовується. Завдяки сталевому каркасу, 6 подушкам безпеки та безлічі інноваційних систем-помічників автомобіль забезпечує безкомпромісну безпеку.

Місткий салон, просторий багажник, передове оснащення та високоякісні матеріали – ця модель створена для того, щоб Ви могли насолоджуватися бездоганним комфортом кожну хвилину, проведену за кермом. Повний привід та 190-міліметровий кліренс дозволить авто впевнено підкорювати бездоріжжя.

Дизайн

Експресивний, динамічний, сучасний – Hyundai Creta нікого не залишить байдужим.

  • Потужний силует авто формують рельєфні боковини, масивні накладки на бампери, об’ємні колісні арки та лінія даху.
  • Елегантним образ кросовера роблять виразні фари складної форми.
  • Риси нестандартного стилю вгадуються в незвичайній радіаторній решітці, передньому бампері складної архітектури, великих блоках протитуманних фар та дисках з оригінальним дизайном.

Екстер’єр

Елементи екстер’єру авто не просто красиві, але функціональні. Масивна накладка на передній бампер підкреслює рішучість та силу Creta, а також захищає кузов від подряпин та інших пошкоджень. Пороги кросовера також обладнані ефектними накладками.

Південнокорейське авто є в 8 варіантах колірного виконання. Поряд з практичними відтінками, вже давно стали класикою (білий, чорний, коричневий, сірий та сріблястий), представлені модні тони: терпкий червоний, життєрадісний помаранчевий та глибокий синій.

Інтер’єр

Внутрішній простір салону кросовера повністю підпорядкований Вашому комфорту, завдяки чому Creta стає ідеальним компаньйоном у подорожах на далекі відстані.

Завдяки широкому діапазону регулювань Ви легко налаштуєте крісло «під себе», а зручна форма сидінь не дозволить Вам втомитися навіть після декількох годин за кермом. Просто насолоджуйтеся поїздкою!

До дрібниць продумана система зберігання. В кишені задніх дверей можна розмістити карти та книги, в прихованому відсіку центрального підлокітника зручно зберігати дрібниці, а футляр для окулярів не дозволить Вашому аксесуару загубитися. Багажник обладнаний лампочкою.

Двигун

Якщо ви шукаєте кросовер в середній ціновій категорії – Hyundai Creta, те що потрібно. Автомобіль оснащується моторами об’ємом 1,6 або 2 літри та потужністю від 121 до 150 кінських сил. Двигуни забезпечують відмінну продуктивність та при цьому економічно витрачають паливо. При русі в змішаному циклі витрата не перевищує 8 літрів на 100 км шляху.

  • Машина здатна розганятися до 183 км на годину, а для досягнення 100 км на годину з місця авто потрібно не більше 13,1 секунди.
  • Мотори Creta працюють в парі з АКПП-6 або МКПП-6. Коробка передач гарантує легке та плавне перемикання передач.
  • Модельний ряд включає машини з приводом на передні колеса та повнопривідні версії.

Інновації

Проекційні фари, оснащені підсвічуванням поворотів, зроблять навіть рух в темний час доби максимально комфортним. В задніх ліхтарях Creta використовуються світлодіоди, що гарантує підвищену яскравість та оперативне включення.

Рульове колесо кросовера – багатофункціональне. Ви зможете, наприклад, регулювати налаштування аудіо системи та при цьому навіть не знімати руки з керма.

Для зручної зарядки гаджетів передбачені 12 В розетки, а запустити мотор можна лише одним натисканням кнопки. Система допомоги при паркуванні попередить Вас, якщо машина наближається до бордюру чи іншого об’єкту.

Кузов кросовера зроблений з високоміцної сталі, що забезпечує найвищий рівень безпеки. Залежно від комплектації в авто передбачено 4 подушки безпеки та 2 шторки, які захистять Вас від пошкоджень голови та грудної клітини. Інженери врахували все для того, щоб звести ризик травм до мінімуму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024