Categories: Авто

Унікальний пікап в українській армії (фото)

Share

кі тільки автомобілі сьогодні не використовуються в українській армії. Зустрічаються серед них і досить екзотичні екземпляри. Ось цей пікап Honda Ridgeline з армійськими номерами був сфотографований на київських вулицях зовсім недавно.

Нагадаємо, що Honda Ridgeline першого покоління (а на фото саме ця машина, причому дорестайлинговой) почала випускатися в 2005 році на заводі в Канаді. Це був перший середньорозмірний пікап з несучим кузовом (без рами) і незалежною підвіскою всіх коліс.

Пікап Honda Ridgeline

Машина була побудована на базі SUV Honda Pilot. Пікап оснащувався тільки дворядної 5-місцевою кабіною і тільки одним двигуном – 3,5-літровим V6 в 247 л.с. Коробка передач – 5-ступінчастий автомат. Машина комплектувалась системою повного приводу Variable Torque Management Four-Wheel Drive (VTM-4).

Вантажопідйомність моделі варіювалася від 670 до 705 кг. Вантажний відсік мав довжину 1,5 м, а при відкинутому задньому борті – 2,0 м. Цікаво, що в підлозі під кришкою був невеликий багажний відсік – додаткове місце для нього вдалося викроїти завдяки незалежній підвісці задніх коліс. Honda Ridgeline навіть перемогла в престижному конкурсі «Кращий північноамериканський вантажівка 2006 року»

У 2008 році Honda Ridgeline піддалася рестайлінгу – нові фари, решітка радіатора, бампери, задні ліхтарі. Машина отримала модернізований двигун – зі збільшеною до 257 к.с. потужністю. Важливо, що виробництва пікапа було перенесено на завод в США. Автомобіль протримався на виробництві до початку 2015 року.

У 2016 році світ побачив Honda Ridgeline другого покоління. Ця машина вже побудована на базі SUV Honda Pilot ьретьей генерації. На відміну від попередника, новинка позбулася вельми оригінального, рубаного дизайну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Tesla Cybertruck зламався за 56 кілометрів після доставки: несправність не входить у гарантію

Tesla продовжує постачати клієнтам нові пікапи Cybertruck. Водночас зростає кількість скарг від нових власників. Напередодні…

10.05.2024

Скандал світового масштабу: підробка даних із викидів у японських автогігантів

У Японії спалахує скандал навколо потенційної фальсифікації результатів тестів на викиди дизельних двигунів провідними автовиробниками…

10.05.2024

Honda готова до чергового рестайлінгу конкурента Hyundai Solaris

Лінійка Honda на ринках, що розвиваються, включає в себе не тільки добре відомі седани Civic…

09.05.2024

CAR Magazine вибрав найкращий електричний спортивний автомобіль

Hyundai IONIQ 5 N продовжує дивувати автомобільний світ своїми досягненнями, ставши найкращим електричним спортивним автомобілем…

09.05.2024

Новий гіперкар Bugatti отримає метровий мотор потужністю 1000 кінських сил

Новий гіперкар Bugatti отримає двигун метрового класу потужністю 1000 к.с. У 2024 році вперше в…

09.05.2024

Kia придумала нову назву для кросовера дешевше за 500 тисяч гривень

Південнокорейський автовиробник розробляє новий субкомпактний кросовер, який стане найдоступнішим позашляховиком у своїй лінійці. Автомобіль вже…

09.05.2024