Categories: Авто

Названо авто, які доставляють власникам найменше проблем

Share

Експерти спеціалізованого порталу «Автоновини дня»підготували рейтинг машин, які доставляють власникам найменше проблем.

На першому місці виявилося бюджетне авто Hyundai Solaris. Підкреслюється, що легковик не “сиплеться”, а в разі поломок запчастини знаходяться легко і ремонт можна зробити в будь-якому автосервісі. «Недарма ж багато таксистів вибирають саме цей автомобіль в якості робочої конячки», – пишуть укладачі топ-5.

Другу сходинку посіла Toyota Corolla, яка, як пишуть автори дослідження, «підтримує високу планку надійності з кожним новим поколінням». Однак вона не так дешева і проста в обслуговуванні, як лідер рейтингу.

Першу трійку замикає Honda CR-V. Відзначається, що надійність цієї моделі підтверджується експертами по всьому світу і це дозволяє їй триматися на перших місцях в різних рейтингах і лідирувати за рівнем продажів. Але для російського покупця ціна мінімум в 2 мільйони рублів може стати «стримуючим фактором».

На четвертому місці розташувалася ще одна Toyota – Camry. Власники цього седана можуть проїхати чималу кількість кілометрів без відвідування автосервісів, запевняють творці списку.

Закриває рейтинг Hyundai Elantra. За словами експертів, «кореєць» має гарну надійністю і не доставляє особливих проблем при експлуатації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У Audi різко падає прибуток: не через електрокари, а навпаки

Внаслідок пандемії COVID-19 усім було важко відновити роботу. Після пожвавлення економіки автомобільний сектор зіштовхнувся із…

07.05.2024

Mazda розкрила всі карти: озвучено всі ціни на новий CX-80

Mazda розкрила повний перелік цін на свою нову модель CX-80 , доповнюючи лінійку популярних кросоверів.…

07.05.2024

Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12 (фото)

Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible. Тираж дводверки складе 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний…

07.05.2024

Mercedes готує наймасштабніший тест-драйв в історії

Влітку цього року компанія Mercedes-Benz Trucks організує наймасштабніший тест-драйв у своїй історії. Два прототипи електричної…

07.05.2024

Geely представила стильний кросовер Galaxy E5. Він з’явиться за межами Китаю

Перший погляд на новий Geely Galaxy E5: буде і версія з правим кермом. Geely розширює…

07.05.2024

Експерт з’ясував, чи безпечно повністю заправляти бак автомобіля

Якщо паливна система автомобіля пошкоджена внаслідок аварії, повний бак може підвищити ризик пожежі через велику…

07.05.2024