Categories: Авто

Lexus привіз в Україну новий компактний кросовер (Відео)

Share

В столиці Україні відбулась офіційна презентація нового компактного кросовера Lexus UX. За словами представників бренду, модель ідеально підходить як для поїздок містом, так і для тривалих комфортних подорожей на дальні відстані.

Про це повідомляє офіційне представництво виробника в Україні.

В Україні кросовер представлено у бензиновій та гібридній модифікаціях у 4-х комплектаціях на вибір: Eco, Business, Launch та F-Sport.

Дизайн Lexus UX виконаний згідно концепції «Енгава», що створює плавний перехід панелі приладів у лінію капоту і навпаки, забезпечуючи ідеальну оглядовість. Передні сидіння встановлено максимально низько, як у справжньому спортивному купе, а ззаду – диван.

Контур денних ходових вогнів має форму літери L та інтегрований у фари. Нових вимірів набув і зовнішній вигляд задніх ліхтарів – у моделі UX вони стали не лише дизайнерським, а і аеродинамічним елементом.

Модель Lexus UX побудовано на платформі GA-C, яка забезпечує виняткову жорсткість кузова і низький центр тяжіння. У ній уперше застосовано нову самозарядну гібридну систему четвертого покоління потужністю 178 к.с. (131 кВт) для версії UX 250h, яка доступна як у передньоприводній версії, так і з системою повного приводу E-Four. Новий дволітровий бензиновий двигун у версії UX 200 має високий тепловий КПД і комплектується новою безступінчастою трансмісією Direct Shift – CVT.

Lexus UX отримав комплекс систем активної безпеки Lexus Safety System+ другого покоління, до якого належить і система запобігання зіткненням PCS (Pre-Collision System), яка тепер здатна розпізнавати пішоходів навіть у темну пору доби, а також велосипедистів удень. Чотири відеокамери забезпечують моніторинг на 360° навколо автомобіля із відтворенням зображення на 10,3-дюймовому екрані.

Автомобіль обладнано бездротовим зарядним пристроєм. Для того щоб зарядити, наприклад, смартфон, достатньо просто встановити його на пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024