Categories: Авто

Україну може накрити хвиля дешевих авто з Європи

Share

Європейська боротьба з дизельними автомобілями набирає обертів і незабаром може поширитися на старі бензинові ТЗ. Німецькі вживані авто – цікава для українців тема. Чекаємо нових поставок?

Заборона на в’їзд для дизельних автомобілів у центр Франкфурта набуде чинності в лютому 2019 року. Але незабаром до нього можуть приєднатися обмежувальні заходи для старих бензинових авто. Заборони на в’їзд планується ввести для великої кількості німецьких міст. Відверто кажучи, складно розглянути передумови неприйняття такого рішення.

Федеральне агентство з охорони навколишнього середовища підрахувало, що викиди оксидів азоту у бензинових ДВС категорії Євро-1 відповідають показникам дизелів Євро-4. Заборона також пошириться на бензинові Євро-2. Це призведе до того, що німецьким автомобілістам доведеться попрощатися зі своїми улюбленими машинами, які у великих кількостях можуть опинитися на українських дорогах. За попередніми даними, обмежувальні заходи торкнуться 2,1 млн автомобілів.

Серед них – ультранадійний Mercedes-Benz W124 і Mercedes-Benz E-class W210, BMW E36 і «п’ятірка» BMW E34, Opel Omega (можна навіть помріяти про версії від Lotus з 377 к.с.), стильний Citroёn XM, Alfa Romeo 156, Porsche 968, VW Golf Mk3 і ціла низка інших Вольво, Мерседесів, а також виводок спортивних Порше. Чи варто говорити про те, що в поспіху німці не проситимуть за свої авто надто багато?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • Аякже, жидяр ковбасить, що українці будуть мати авто !!! Бо тільки їм "дозволено жити красиво " на теренах України ! Їм і покидькам -ворюгам типу ляшків, луценків ... Як вчора цей синок першого секретаря большовиської партії, що нищила цвіт української нації, як воно вчора показало свою антиукраїнську, антинародну, антипарламентську сутність ! Показало, звідки в СРСР з'явилися концтабори..., бо такі ж "борці за народне щастя" як синок большовика Луценко їх будували й поїдом там їли людей ! Такі ж як юга луценко , оті всі хатаєвичи-кагановичи творили ГОЛОДОМОР , а зараз юга з вальцманами-гройсманами творить ГЕНОЦИД українського народу !!!

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Експерт назвав машини, які не можна купувати у вживаному стані: вони вкрай ненадійні

Купівля уживаного автомобіля може дозволити заощадити на самій машині, але потім заплатити не менше грошей…

28.04.2024

З 1 травня водіям заборонено вимикати фари

Водії відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки дорожнього руху, беручи на себе відповідальність за власну…

28.04.2024

Експерти виявили екологічну небезпеку від електричних автомобілів

За словами експерта, незважаючи на те, що електромобілі не виробляють викиди при експлуатації, процес їх…

28.04.2024

Аналітики: продажі електрокарів зростуть у 2024 році

Цього року очікується, що глобальний продаж електромобілів досягнуть 17 мільйонів одиниць, про це заявили в…

28.04.2024

Названі найбезпечніші марки авто у світі

Виробники авто постійно вдосконалюють технології, щоб зробити керування максимально безпечним. Зовнішній вигляд, ціна та комфорт…

28.04.2024

Bentley анонсувала новий лімітований спорткар

Влітку 2022 року, за дебютом відкритого спорткара Bentley Mulliner Bacalar, який відродив традицію виробництва ексклюзивних…

28.04.2024