Categories: Авто

Названо “єврономери” за ціною смартфону

Share

Минулого місяця почалися продажі новітнього смартфону Apple iPhone XS Max. Його вартість становить близько 1 500 доларів. За такі гроші можна купити непоганий вживаний автомобіль з іноземною реєстрацією. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих варіантів.

Renault Kangoo

Renault Kangoo першого покоління з’явився в 1997 році. Він користується хорошим попитом завдяки своїй надійності, гарному захисту від корозії, міцній підвісці, недорогому обслуговуванню і практичності. Врахуйте, що у нього занадто вимогливі дизельні двигуни. Вживаний Kangoo з єврономерами можна купити за 1000-3000 доларів.

Mazda6

Mazda6 першого покоління з’явилася в 2002 році. Зараз автолюбителям пропонують третє покоління цієї моделі. Це дуже надійний і красивий автомобіль. Його єдиний мінус – не дуже хороший антикорозійний захист кузова. Mazda6 першого покоління з єврономерами можна купити за 1500-4500 доларів.

BMW 3-series

В Україні BMW 3-series користуються великою популярністю, причому цілком заслужено. Але у цієї моделі є деякі недоліки. Наприклад, дорогі запчастини і не дуже хороший антикорозійний захист кузова. Втім, переваг у «трійки» набагато більше. BMW Е36 можна купити за ціною від 1 200 доларів, а BMW Е46 – від 2 000 доларів.

Opel Vectra B

Opel Vectra другого покоління був дуже популярний в Європі. Цю модель випускали до 2008 року. Серед недоліків можна назвати корозію кузова, а серед переваг – відносну надійність і доступні запчастини. Коштує такий автомобіль на «євробляхах» 1200-2500 доларів.

Volkswagen Golf IV

Volkswagen Golf IV випускали з 1997 року по 2004 рік. Німці виробили понад 4 млн. примірників цієї моделі. Для “гольфу” четвертого покоління можна без зусиль знайти будь-які запчастини, що, безсумнівно, дуже добре.

Mercedes-Benz Е-Клас

Старий Mercedes-Benz Е-Клас з єврономерами можна купити недорого – за ціною від 1 200 доларів. Ось тільки його утримання обходиться дорого. Врахуйте, що у цієї моделі існує проблема з корозією кузова, тому обирайте уважно.

Volkswagen Passat B5

Volkswagen Passat B5 – п’яте покоління “Пассата”. Його випускали з 1996 року по 2000-й рік (у двох варіантах кузова – седан і універсал). Краще купувати версію з бензиновим, а не дизельним двигуном, бо дизелі у цій моделі дуже вимогливі. Passat B5 з європейською реєстрацією можна купити за 1500-3500 доларів.

Якщо ви власник авто на «єврономерах», обирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024