Авто

BMW X1 щойно втратив найдоступнішу версію

Share

BMW представила нову версію свого найпопулярнішого в Бразилії преміального кросовера X1. Модель, що отримала назву sDrive20i GP, виходить на ринок Бразилії з більш потужним двигуном та покращеними технологічними характеристиками, обіцяючи підвищити продуктивність та замінити поточну версію sDrive18i.

Що відомо про BMW X1

Головною особливістю є 2.0-літровий турбований бензиновий двигун з чотирма циліндрами, здатний розвивати потужність 204 к.с. У поєднанні з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням автомобіль розганяється до 100 км/год за 7,6 секунд і досягає максимальної швидкості 236 км/год.

Попередня версія X1 sDrive18i оснащувалась 1.5-літровим турбованим трициліндровим двигуном, який видавав 156 к.с. Незважаючи на підвищення продуктивності, нова конфігурація зберігає витрату палива на рівні 10,7 км/л у місті та 13 км/л на трасі.

Зовнішній вигляд X1 зберіг знайомі риси, включаючи фірмові радіаторні грати і адаптивні світлодіодні фари, а також 18-дюймові колеса. У салоні виділяється вигнутий дисплей високої роздільної здатності, що поєднує панель приладів і мультимедійну систему з екранами діагоналлю 10,2 і 10,7 дюйма відповідно.

Серед доступних функцій варто відзначити системи Parking Assistant, адаптивні світлодіодні фари, цифровий клімат-контроль, бездротову зарядку смартфона, електропривод передніх сидінь, дзеркало антивідблиску заднього виду і датчик дощу з автоматичним включенням фар.

Модель також оснащена системою BMW ConnectedDrive, яка пропонує навігацію з інформацією про пробки в реальному часі, інтелектуального особистого асистента BMW, підтримку Apple CarPlay та Android Auto без проводів, а також безліч функцій, керованих через My BMW.

Новий BMW X1 sDrive20i GP вже надійшов у продаж у дилерських центрах BMW у Бразилії. Ціна складає 318950 реалів, що в гривнях становить близько 2,5 млн гривень. Ціна зросла на 19 000 реалів у порівнянні з попередньою версією sDrive18i, яка коштувала 299 950 реалів (2,4 млн гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Mitsubishi назвала ціни на оновлений Outlander PHEV 2025

У Японії відбулася прем'єра оновленого гібридного кросовера Mitsubishi Outlander PHEV 2025 модельного року для місцевого…

09.10.2024

У Lamborghini працюють над новим суперкаром, що може досягти успіху Huracan

Lamborghini планує випустити свій перший електромобіль у 2028 році. Генеральний директор Стефан Вінкельманн упевнений, що…

09.10.2024

Tesla готує презентацію нового електрокара, яка увійде до історії

Компанія Tesla кілька років працювала над новітньою платформою для автономного керування Full Self-Driving (FSD). Так…

09.10.2024

Водіям розповіли, що потрібно забороняти шиномонтажникам під час встановлення зимової гуми

Незабаром настає час зміни сезонних шин, черги в шиномонтаж стануть величезними, а співробітники намагатимуться виконувати…

09.10.2024

Новий кросовер Dacia Bigster представили офіційно (ФОТО)

Тривале очікування, яке почалося ще 2021 року, завершилося. У Європі відбулася офіційна прем'єра нового кросовера…

09.10.2024

Компанія Volkswagen відмовиться від екранів у майбутніх моделях

Електромобілі стали справжнім головним болем для автовиробників та інженерів. Дані показують, що продажі істотно нижчі…

09.10.2024