Авто

Четверте покоління Nissan Murano змінить кросовер майже до невпізнання (фото)

Share

Японський автовиробник Nissan працює над новим поколінням свого кросовера Murano. Цей середньорозмірний «паркетник», який отримав свою назву від італійського острова, не оновлювався з 2018 року, тому вже найближчим часом варто очікувати на його перехід до нового покоління. Незалежні дизайнери вже продемонстрували, як може виглядати оновлений Murano, базуючи свої рендери на шпигунських фотографіях, зроблених цього літа. Хоча прототипи були приховані під камуфляжем, цифрові художники змогли «зняти» маскування за допомогою фотошопу.

Очікується, що в четвертому поколінні Murano зблизиться за дизайном із електричним кросовером Nissan Ariya. Новинка отримає подібні лінії кузова та форму бокового скла.

На передній частині автомобіля з’явиться двоповерхова оптика, де верхній блок буде відповідати за основне світло, а нижній, у вигляді горизонтальних смуг, слугуватиме денними ходовими вогнями.

Задня частина авто отримає нову форму ліхтарів та змінений бампер. В салоні нового Murano, ймовірно, з’явиться модернізована передня панель з інтегрованими екранами для цифрових приладів та мультимедійної системи.

Серед інших нововведень інтер’єру – сенсорний блок для управління клімат-контролем, нове кермо і змінений селектор трансмісії.

З чуток, новий Murano буде спроектовано на тій же платформі, що і попередник, але отримає новий двигун і трансмісію. Замість 3,5-літрового V6 під капотом може з’явитися турбований мотор, а варіатор, ймовірно, буде замінено на класичний 9-ступінчастий автомат.

Презентація оновленого кросовера очікується наприкінці цього року або на початку наступного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nissan

Останні записи

Представлений Volkswagen Passat Pro 2025: три екрани в салоні і лише найпотужніший 2,0-літровий мотор

Спільне підприємство SAIC Volkswagen представило на китайському ринку нове покоління седанів Passat: стандартний Passat 2025…

11.09.2024

Mitsubishi Outlander PHEV нового покоління показали на перших фото

Mitsubishi офіційно оголосила, що нове покоління гібридного кросовера Outlander PHEV буде представлено 1 жовтня у…

11.09.2024

Потрапив до Книги рекордів Гіннеса: Nissan Qashqai скинули з 65-метрової висоти

Європейський підрозділ Nissan повідомив про унікальне досягнення, яке зафіксували представники Книги рекордів Гіннесса. Кросовер Nissan…

11.09.2024

Названо ознаки автомобіля, який побував у воді

Придбання автомобіля, який побував у воді, може стати серйозною помилкою, адже продавці часто приховують цей…

11.09.2024

За яке порушення можуть оштрафувати на 40 800 гривень

В Україні щороку поліція виявляє значну кількість водіїв, які продовжують сідати за кермо, попри те,…

11.09.2024

Lucid готує новий доступний кросовер

Американський виробник електромобілів Lucid презентував перший тизер свого нового середньорозмірного кросовера. Хоча офіційна назва моделі…

11.09.2024