Авто

Представлено нову Skoda Superb Sportline: новинку зняли на фото

Share

Skoda не проґавила можливість покращити свої флагманські моделі та представила оновлену лінійку Superb, яка вже надійшла у продаж. Нові моделі отримали значні зміни, зокрема версію Sportline, яка відзначається спортивнішим дизайном на відміну від звичайної елегантності.

Як седан, так і універсал Combi в новій версії Sportline мають більш агресивний вигляд, відзначаючи себе чорними глянцевими деталями. Решітка радіатора, окантовка фар і великі 18-дюймові диски (з можливістю заміни на 19-дюймові) пофарбовані в чорний колір. Чорними стали також бічні спідниці, задній спойлер (для седана) та всі емблеми, а фари і задні ліхтарі отримали затемнене покриття.

В інтер’єрі Skoda Superb Sportline виразно проявляється спортивний характер. Інтер’єр виконаний у чорному кольорі з червоним підсвічуванням для контрасту. Спортивні передні сидіння з інтегрованими підголовниками обладнані підігрівом і регулюванням довжини нижньої подушки. Крім того, доступні більш ергономічні сидіння з сертифікацією AGR та функцією клімат-контролю.

Skoda Superb Sportline не обділений оснащенням. Серед стандартних елементів є 10-дюймова цифрова панель приладів та сенсорний екран такої ж величини для мультимедійної системи. Інтер’єр доповнюють декоративні вставки з ефектом карбону, нержавіючі накладки на педалі, багатофункціональне спортивне кермо з чорними строчками, система автоматичного блокування та розблокування «KESSY Advanced», спортивна занижена підвіска, фари Matrix LED та електропривод багажника з віртуальною педаллю.

Розуміючи популярність версії Sportline, Skoda пропонує її з усіма доступними двигунами, включаючи гібридний PHEV із запасом ходу до 100 кілометрів.

Ціни на нову версію Sportline поки не оголошені, але передбачається, що вона буде трохи дешевшою за найбільш розкішну комплектацію L&K. Дата запуску ще не повідомлена, але Skoda найближчим часом планує анонсувати її.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Нові податки на автомобілі в Україні: Що зміниться з 1 жовтня

В Україні можуть підвищити податки та збори й запровадити нові податки, у тому числі на…

28.08.2024

Водіння після медичного канабісу: Що кажуть експерти

Нещодавно в Україні було дозволено використання медичного канабісу за лікарським призначенням, але це не дозволяє…

28.08.2024

Volkswagen готується до революції: Golf перейде на гібридну технологію

У контексті європейських зусиль щодо зниження викидів і збільшення кількості електричних транспортних засобів, Volkswagen підтверджує…

28.08.2024

Ціни на автомобілі не зростуть: Підвищення на 15% скасовано

У Верховній Раді представлено нову версію законопроєкту №11416, який передбачає зміни в оподаткуванні. За словами…

28.08.2024

8 секретних функцій авто, про які повинен знати кожен водій

Кожен автомобіль має безліч функцій, деякі з яких залишаються невідомими для багатьох водіїв. Експерти виділили…

28.08.2024

В Україні значно подешевшали автомобілі з газобалонним обладнанням

В Україні за період з липня 2023 року до липня 2024 року середня вартість автомобілів,…

27.08.2024