Авто

Skoda Superb нового покоління офіційно в Україні: що пропонується і за якою ціною

Share

З 26 серпня 2024 року українські водії можуть придбати нову флагманську модель Skoda Superb. Автомобіль пропонується у двох комплектаціях: Superb Selection та Superb L&K, з дволітровими бензиновими двигунами, повним приводом і семиступінчастою коробкою передач. Початкова ціна становить від 1 770 000 грн. На всі моделі надається дворічна гарантія без обмеження пробігу, з можливістю продовження до чотирьох років або 90 000 км.

Новий Superb зазнав значних змін у дизайні та технічному оснащенні. Збільшені габарити та покращена аеродинаміка надають авто сучасного вигляду і підвищують його привабливість. Оновлений інтер’єр використовує більше екологічних матеріалів та пропонує інтуїтивно зрозумілу концепцію керування. Візуально виділяються восьмикутна решітка радіатора та світлодіодні матричні фари, які забезпечують кращу видимість порівняно з попередніми моделями.

Флагман Skoda Superb оснащений численними системами безпеки, що підвищують комфорт і впевненість за кермом. Серед них — система утримання на схилі, багатофункціональна камера з функціями асистента виїзду на перехрестя, розпізнавання пішоходів і велосипедистів, система попередження втрати уваги водія, а також активна система попереджень при виїзді зі смуги.

Інтер’єр нового Superb пропонує сучасні технологічні рішення. Центральна консоль стала просторішою завдяки переміщенню важеля селектора на рульову колонку. Інформаційно-розважальний дисплей має діагональ 13 дюймів, а для смартфонів передбачено вентильований Phone Box з індуктивною швидкою зарядкою потужністю 15 Вт. Об’єм багажника збільшено на 20 літрів, що додає автомобілю додаткової практичності для щоденного використання.

Новий Skoda Superb доступний для замовлення в Україні з 26 серпня 2024 року. Ціна стартує від 1,77 млн грн за комплектацію Superb Selection та від 2,03 млн за Superb L&K. Як завжди, Skoda пропонує можливість індивідуального налаштування автомобіля додатковими опціями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Названо які автомобільні функції найбільше нервують водіїв

Сучасні автомобілі наповнені новітніми технологіями, що повинні полегшувати життя водіїв. Проте деякі з цих функцій…

27.08.2024

Як економити на пальному: експертні рекомендації для водіїв

Щоб знизити витрати на пальне, важливо обрати економічний автомобіль і застосовувати правильні методи водіння. Технічні…

27.08.2024

Найдорожчий кросовер Hyundai в історії показали напередодні презентації

Південнокорейський автовиробник Hyundai, власник бренду Ioniq, готується до офіційного представлення нового флагмана цього суббренду. Презентація…

27.08.2024

Водіям пояснили, як діяти при звинуваченнях в незаконному тонуванні автомобіля

В Україні існують законодавчі обмеження на використання тонованого скла в автомобілях, проте є деякі винятки.…

27.08.2024

Нову Tesla Model Y Juniper помітили під час тестів (фото)

Електромобіль Tesla Model Y, відомий під кодовою назвою Project Juniper, очікується на ринку наступного року.…

27.08.2024

Toyota та BMW об’єдналися для розвитку водневих технологій

Toyota і BMW готуються розширити своє партнерство в галузі розробки автомобілів на водневих паливних елементах,…

27.08.2024