Авто

Ford може випустити чотиридверний Mustang та його позашляхову версію

Share

У 2022 році Ford натякнув на можливість створення чотиридверного Mustang, показавши ескіз стильного спортивного седана. Нещодавно генеральний директор компанії Джим Фарлі заявив, що такий автомобіль може стати реальністю, якщо він зберігатиме «характер і дух оригінального Mustang».

Згідно з інформацією від Auto News, сімейство Mustang невдовзі може поповнитися новою моделлю. Видання, посилаючись на чотирьох людей, які були присутні на зустрічі дилерів у Лас-Вегасі, повідомляє, що керівники Ford продемонстрували рендер чотиридверного купе, ймовірно під назвою Mach-4 (або Mach 4). Хоча поки що про цю модель відомо небагато, логіка назви, схоже, відповідає принципу Mach-E, де замість літери «E» використовується цифра «4» для позначення чотиридверного купе.

Окрім спортивного седана, Джим Фарлі також продемонстрував дилерам фото позашляхової моделі в стилі Baja. На зображенні був автомобіль із підвищеним кліренсом та великими шинами, що підкреслювало його «міцний» характер. У звіті також йдеться про повний привід, про який чутки з’являлися ще під час запуску останнього покоління Mustang.

Хоча ідея позашляхового Mustang може здатися нетиповою, такі бренди, як Porsche та Lamborghini, вже досягли успіху в подібних експериментах. Porsche, наприклад, випустив модель 911 Dakar, а Lamborghini — Huracan Sterrato, обидва автомобілі отримали позитивні відгуки.

Крім стандартних моделей Mustang, з’являються й інші варіанти. Зокрема, йдеться про Mustang EcoBoost у модифікації RTR, який, як повідомляється, коштуватиме близько $40 000. Дилерам також показали кабріолет з двигуном V8 та механічною коробкою передач, що може бути версією Dark Horse у кузові кабріолет, яка наразі існує лише у формі купе.

Наразі немає точних термінів запуску нових моделей, але представник Ford зазначив, що компанія має «дуже захоплюючі плани з розширення своєї лінійки автомобілів для різних цінових сегментів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Ford

Останні записи

Audi RS 7 отримала нову версію: що змінилося

Ательє Mansory представило свою версію Audi RS 7, що отримала значне підвищення потужності двигуна, дозволяючи…

21.09.2024

15 найнадійніших японських кросоверів і позашляховиків

Японські автомобільні бренди відомі своєю якістю, адже їхні транспортні засоби витримують випробування часом. Кросовери та…

21.09.2024

Оновлений Mercedes-Benz EQS отримає унікальну оптику із фірмовими логотипами

Оновлений флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS отримає унікальні світлові елементи під назвою «starlight», що включають фірмову…

21.09.2024

В Україні знизилися продажі дизельних авто: які моделі все ще популярні

Попри те, що бензинові автомобілі продовжують домінувати на українському ринку легкових автомобілів, дизельні моделі поступово…

21.09.2024

Розкрито вартість нового доступного позашляховика Toyota Land Cruiser FJ

Новий Toyota Land Cruiser FJ – це модель, яка призначена стати більш доступною альтернативою в…

20.09.2024

Представили оновлену Toyota Corolla 2025 (фото)

Toyota планує зробити Corolla 2025 модельного року свіжішою та привабливішою, запроваджуючи нову спеціальну версію FX,…

20.09.2024