Авто

Які кросовери в Європі виявилися найбільш ненадійними

Share

Кросовери, як правило, сприймаються як більш надійні та витривалі автомобілі порівняно зі звичайними легковими машинами, такими як седани. Однак серед кросоверів є моделі, які виявляються менш надійними, ніж інші. Сьогодні ми розглянемо п’ять кросоверів, які посіли найнижчі місця у тесті на витривалість, проведеному німецьким журналом AUTO BILD.

У цьому тесті автомобілі повністю розбираються після першого пробігу в 100 000 км, щоб виявити приховані дефекти. Це найкращий спосіб з’ясувати, які проблеми можуть виникнути в процесі експлуатації. Окрім того, враховуються дефекти, які виявилися під час безпосередньої експлуатації.

3-е місце – Citroen C4 Cactus PureTech 110 Feel

Міні-кросовер Citroen C4 Cactus був випущений у 2014 році, а тест на витривалість розпочався в 2015 році. Хоча цей автомобіль має симпатичний і нестандартний дизайн та доступну ціну, його надійність залишає бажати кращого. Наприклад, при пробігу в 33 289 км у C4 Cactus зламалася коробка передач. Після 100 000 км пробігу фахівці виявили 34 проблемні точки, а загальна оцінка моделі склала 4+.

2-е місце – Audi Q3 2.0 TDI quattro

Компактний кросовер Audi Q3 2.0 TDI quattro, тестування якого розпочалося у 2013 році, також не відзначився високою надійністю. У нього були виявлені проблеми з коробкою передач, вихлопною системою, а також зламалася оптика. В результаті, люксовий Audi Q3 не впорався з тестом на витривалість, отримавши 42 проблемні точки після 100 000 км пробігу та загальну оцінку 4-.

1-е місце – Subaru XV 2.0D Exclusive

Перше покоління компактного кросовера Subaru XV було представлено у 2011 році, але його надійність виявилася слабкою. Серед дефектів були виявлені передчасне зношення зчеплення, корозія кромок деталей шасі, дефекти сидіння водія та незакріплені панелі, які створювали неприємні шуми. Після 100 000 км пробігу автомобіль виглядав так, ніби проїхав у два рази більше. Subaru XV 2.0D Exclusive набрав 44 проблемні точки та отримав загальну оцінку 4-.

Ці результати показують, що навіть серед кросоверів можуть бути моделі, які не відповідають очікуванням щодо довговічності і надійності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Кому в Україні більше не видають і не обмінюють водійські права

З початком війни в Україні багато українців зіткнулися з новими труднощами в отриманні та обміні…

08.10.2024

Водіїв в Україні каратимуть за використання невідповідного скла

В Україні правила тонування автомобільних стекол регулюються вимогами, що стосуються світлопропускання. Зокрема, після тонування лобове…

08.10.2024

Названо 3 помилки водіїв, що можуть пошкодити генератор автомобіля

Автовласники рідко замислюються про те, які пристрої встановлені у їхніх автомобілях. Про більшість деталей вони…

08.10.2024

Audi готує абсолютно новий Q6 e-tron у новому варіанті кузова

На автосалоні в Парижі Audi готова здивувати публіку новою моделлю Q6 e-tron Sportback . Ця…

08.10.2024

Новий великий кросовер Kia помітили під час тестових випробувань

Гамма компанії Kia поповнилася позашляховиком Telluride у 2019 році, який виявився практично близнюком моделі Hyundai…

08.10.2024

Mercedes готує другий етап тестів фургона на новій платформі (ФОТО)

З платформою Van.EA вдасться чітко розмежувати приватні фургони у люксовому сегменті та комерційні преміум-фургони, пояснили…

08.10.2024