Авто

Новий Hyundai Palisade з’явився на свіжих рендерах (фото)

Share

Прем’єра нового, другого покоління флагманського позашляховика Hyundai Palisade наближається, про що свідчить збільшена кількість публікацій в Інтернеті щодо цієї моделі.

Напередодні дизайнери з TopElectricSUV вирішили продемонструвати своє бачення наступного покоління Palisade, створивши рендери в різних кольорах кузова.

Проект майбутнього покоління Palisade має кодове позначення LX3. Автомобілі активно тестуються по всьому світу, а їх закамуфльовані прототипи поступово відкривають зміни в екстер’єрі моделі.

На думку авторів рендерів, Palisade отримає брутальніший дизайн, подібний до Santa Fe, з профілем, що нагадує розкішний Range Rover завдяки нестандартному рішенню з тонованими задніми стійками.

Передня частина автомобіля матиме вертикальну оптику з довгою стрічкою світлодіодних денних ходових вогнів (ДХО), що простягається від одного бампера до іншого вздовж нижньої панелі капота. Решітка радіатора стане ширшою і змінить малюнок, а бампер отримає нові опуклі накладки.

Зміни очікуються і в салоні автомобіля, де з’являться новий цифровий дисплей комбінації приладів і мультимедійної системи, сенсорний клімат-контроль і кермо від Santa Fe, що нагадує дизайн керма Range Rover.

Технічні характеристики нового покоління Palisade поки що засекречені, але ходять чутки, що кросовер буде оснащений гібридною системою на базі 2,5-літрового бензинового двигуна внутрішнього згоряння. У цій системі очікується збільшена батарея та потужний електромотор, але сукупна потужність поки що невідома.

Прем’єра нового Palisade відбудеться орієнтовно на початку 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Hyundai

Останні записи

Представлено оновлений Volvo XC90 (фото)

Volvo знову оновила свій кросовер XC90, змінивши його дизайн, інтер’єр і оснащення. В оновленій моделі…

04.09.2024

Volvo відмовляється від короткострокових амбіцій у галузі електромобілів

У середу шведський автовиробник Volvo Cars повідомив про коригування своєї стратегії щодо електромобілів. Компанія більше…

04.09.2024

Як може виглядати новий фургон Dacia (фото)

У модельному ряді Renault є чимало комерційних фургонів, проте у румунського суббренду компанії досі не…

04.09.2024

У електрокросовера Hyundai Ioniq 5 з’явилася позашляхова версія

Північноамериканський підрозділ Hyundai представив оновлену версію електромобіля Ioniq 5 для місцевого ринку. В цілому, автомобіль…

04.09.2024

Німеччина запроваджує нові субсидії на електромобілі

Коаліційний уряд Німеччини затвердив план податкових пільг для стимулювання використання електромобілів після того, як минулого…

04.09.2024

Півмільйона і більше: названі найресурсніші двигуни Hyundai та Kia

Півмільйона кілометрів — це величезна відстань. На таку дистанцію можна обігнути Землю по екватору майже…

04.09.2024