Авто

Журналісти протестували новий Dacia Duster, назвавши його плюси та мінуси

Share

Компанія Renault декілька років не присутня на російському ринку, що означає відсутність там їхнього бестселера Duster. Нещодавно ця модель перейшла до третього покоління і зараз активно продається в Європі під брендом Dacia. Італійські журналісти першими взяли новий кросовер на тест та оцінили внесені зміни.

За словами авторів порталу “it.motor1”, новий Duster став одним з найочікуваніших автомобілів року в Європі. Вони відзначили, що в новому поколінні модель остаточно позбулася репутації “спартанського” кросовера, акцентуючи увагу на дизайні та практичності.

Розміри автомобіля залишилися майже незмінними в порівнянні з попереднім поколінням, але завдяки новому компонуванню інженерам вдалося збільшити місткість салону і покращити вантажопідйомність.

Італійські журналісти висловили захоплення інтер’єром нового Duster, який тепер виглядає значно більш привабливо в порівнянні з попереднім поколінням, а також за комплект оригінальних аксесуарів YouClip, включаючи тримач для телефону, сумку і підсклянник.

Автомобіль отримав позитивні відгуки за велику кількість роз’ємів USB-C з підсвічуванням, відмінну керованість порівняно з попереднім моделлю, а також різноманітність економічних двигунів від гібридних до LPG, що працює на природному газі.

Однак італійців не влаштувала жорсткість підвіски автомобіля, яка передає нерівності дорожнього покриття в салон невеликою вібрацією. Також тестери відзначили певний рівень шумового комфорту, який не відповідає їхнім очікуванням.

Загалом, серед недоліків нового Duster також відмітили відсутність окремих повітроводів на задньому ряді, що є стандартом для більшості автомобілів цього класу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: DaciaRenault

Останні записи

Audi вивела на тести найпотужніший RS 6 E-Tron у кузові універсал

У липні Audi презентувала нові моделі A6 E-Tron, включаючи стандартну версію та спортивну S6 E-Tron.…

09.09.2024

З оновленням кросовер Skoda Kushaq отримає більше технологій

Компанія Skoda продовжує розвиватися в кількох ключових напрямках. Автомобілі цього бренду користуються популярністю не лише…

09.09.2024

BMW готується до випуску електричної версії 3 Series

Нове покоління BMW 3 Series отримає електричну версію під назвою i3, яка базуватиметься на інноваційній…

09.09.2024

Як виглядатиме найпопулярніший кросовер Kia після рестайлінгу

Минулого тижня Mitsubishi випадково розкрила нове покоління позашляховика Pajero Sport, яке заплановане на 2025 рік.…

09.09.2024

Volkswagen готує крос-хетч для суперництва з Renault Sandero

Volkswagen готує новий крос-хетч для конкуренції з Renault Sandero. Бразильські журналісти дізналися, що компанія працює…

09.09.2024

Компанія Tesla запатентувала бездротову домашню зарядку для електромобілів

Tesla готується розпочати нову еру 10 жовтня з презентації свого нового Robotaxi. Компанія більше не…

09.09.2024