Авто

Експерти назвали найкращі моделі Toyota за останнє десятиліття

Share

Toyota давно визнана лідером у виробництві надійних автомобілів, моделі яких займають високі позиції щодо довговічності у рейтингах експертів. За останнє десятиліття Toyota підтримала цю репутацію завдяки кільком видатним автомобілям. Експерти HotCars назвали рейтинг найкращих автомобілів Toyota за останнє десятиліття.

Toyota Camry, що посідає перше місце у списку найнадійніших автомобілів Toyota, отримує рейтинг JD Power 88/100. Ця модель 2014 року є взірцем надійності: на неї не надходило жодної скарги від клієнтів, жодного відкликання чи розслідування. Camry доступна як з гібридними, так і традиційними силовими агрегатами.

За нею слідує Toyota Venza 2014 року, що посіла друге місце з показником надійності 87/100. Відомий своїми надійними характеристиками та мінімальною кількістю проблем – всього один відгук та кілька скарг клієнтів – Venza відзначається своєю універсальністю завдяки таким опціям, як потужний 3,5-літровий двигун V6 та досить просторий салон.

На третьому місці знаходиться Toyota C-HR 2020 з надійністю 85/100. Незважаючи на те, що цей хетчбек випускався недовго, з 2018 по 2022 рік, він заслужив на репутацію за низькі експлуатаційні витрати і гідний пробіг на бензині, хоча іноді на нього надходили скарги, пов’язані з кермовим управлінням.

На четвертому місці – Toyota Corolla 2016 року, яка отримала оцінку 85/100 від JD Power. Це покоління популярне паливною економічністю та довговічністю, підкріпленою мінімальною кількістю проблем, за винятком одного відгуку, пов’язаного зі спрацюванням подушок безпеки. Варто підкреслити, що Toyota Corolla, якщо брати усі покоління загалом, є найпопулярнішим автомобілем у всьому світі.

Далі йде Toyota RAV4 2018 року, що посіла п’яте місце з рейтингом надійності 84/100. Цей компактний кросовер залишається лідером продажів у своєму сегменті, незважаючи на те, що на нього надходить більше скарг від покупців, особливо пов’язаних із несправностями електричної системи та проблемами з акумулятором.

На шостій позиції знаходиться Toyota Avalon 2018 року. Автомобіль отримує оцінку надійності 83/100. Avalon стикався з відгуками, пов’язаними з подушками безпеки та проблемами з паливопроводом.

На сьомому місці – Toyota Prius 2017 року. Незважаючи на велику кількість скарг покупців, в основному на тріщини на лобовому склі, ця модель Prius отримує оцінку надійності 83/100.

Восьме місце займає Toyota Tacoma 2022, яка славиться найбільшим пробігом серед усіх автомобілів списку. Отримавши 82/100 балів за надійність, Tacoma перевершує багатьох як у продуктивності, так і довговічності, хоча і зіткнулася з кількома відгуками, включаючи проблеми з блоком фар.

На дев’ятому місці Toyota Tundra 2021 року випуску, що вражає своєю тяговою потужністю та своїми габаритами. Незважаючи на недавні відгуки, що зачепили нові моделі, цей Tundra попереднього покоління заслужив рейтинг надійності 81/100.

Нарешті, Toyota Sienna 2016 завершує десятку кращих з оцінкою надійності 79/100. Sienna стала надійним вибором для сімей, незважаючи на помірну кількість скарг, пов’язаних здебільшого з проблемами ременів безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Новий BMW X2 отримав нагороду Top Safety Pick

BMW X2 2024 модельного року здобув престижну нагороду Top Safety Pick від Страхового інституту дорожньої…

26.06.2024

Названо 10 найкращих кросоверів з пробігом до 25000 доларів

Британське видання WhatCar представило рейтинг найкращих компактних кросоверів із пробігом, вартість яких не перевищує 20…

26.06.2024

Вплив спеки на запас ходу електромобіля: висновки фахівців

Фахівці з компанії Recurrent провели дослідження, щоб з'ясувати, як висока температура впливає на запас ходу…

26.06.2024

Оновлений Volkswagen Jetta 2024: перегляд найдешевшої моделі компанії

Новий Volkswagen Jetta 2024 — найбільш доступний седан компанії на світовому ринку. Після модернізації модель…

26.06.2024

Опубліковано першу фотографію електричного Ferrari

У відео презентації e-building, новітнього об'єкта для створення майбутніх Ferrari, помітили автомобіль, покритий червоною тканиною.…

26.06.2024

Експерти назвали найнадійніші преміальні автомобілі з пробігом

Lexus IS 2022 року був визнаний найнадійнішим преміальним автомобілем з пробігом за версією експертів видання…

26.06.2024