Авто

Оновлений Volkswagen Golf R офіційно дебютує 26 червня

Share

Офіційно підтверджено: оновлений Volkswagen Golf R буде представлений 26 червня. П’ять місяців після дебюту Golf 8.5 і GTI 8.5 , Volkswagen R анонсувала довгоочікуване оновлення хот-хетчу через соціальні мережі, поділившись тизерним зображенням з новими передніми фарами і освітленою емблемою.

Хоча деталі поки що залишаються в секреті, Volkswagen обіцяє, що оновлений Golf R отримає низку покращень. У недавньому тизері, присвяченому Golf R та його бажаній версії в кузові універсал, показані тонкі зовнішні оновлення, включаючи нові бампери та перероблені фари, які приведуть Golf R у відповідність до оновлених версій Golf та Golf GTI .

Поки що немає інформації про можливе збільшення потужності, але фанати сподіваються на це. У січні стало відомо, що оновлений Golf GTI отримав приріст потужності до 262 кінських сил. Враховуючи, що поточна версія Golf R має потужність 315 к.с. та 400 Нм крутного моменту (380 Нм для версії з МКПП), збільшення потужності може допомогти дистанціювати його від GTI .

Поточні показники Golf R дозволяють йому розганятися до 97 км/год менш як за чотири секунди з трансмісією DSG . Очікується, що механічну версію буде знято з виробництва, як це вже сталося з GTI . Якщо Golf R не отримає пиріста потужності зараз, це може статися в найближчому майбутньому, оскільки Volkswagen R планує повністю перейти на електромобілі.

Напевно, оновлений Golf R отримає такі ж поліпшення інтер’єру, як і інші моделі лінійки, включаючи оновлений сенсорний екран, AI-голосового помічника і більш інтуїтивні елементи управління. На щастя, чекати залишилося недовго – скоро Volkswagen розкриє всі подробиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

Ford побудував унікальний позашляховик Bronco у версії Sasquatch

Ford Bronco Sasquatch вже неймовірно крутий на бездоріжжі. Ford вважає, що він настільки гарний, що…

29.09.2024

У шиномонтажі нагадали про небезпеку каменів, що застрягають у протекторі коліс

Шини є єдиною точкою контакту між транспортним засобом та дорогою, що виконують при цьому важливу…

29.09.2024

Skoda показала фінальні тизери кросовера Elroq: прем’єра незабаром

Нещодавно Skoda офіційно представила останній тизер свого нового автомобіля Elroq. Його офіційна прем'єра відбудеться 1…

29.09.2024

Mazda зробить віддалений запуск автомобілів платним: яка буде вартість?

Тепер Mazda стягує гроші за підключені послуги, такі як віддалений запуск. Захисники права на ремонт…

29.09.2024

Вперше помічено новий Audi RS5 у версії седан

RS 4, яким ми його знали, мертвий, тому що Audi змінила стратегію найменування - перемістивши…

29.09.2024

Volkswagen відмовляється від агресивного дизайну своїх автомобілів

Сучасні спортивні автомобілі часто мають агресивний вигляд: з сердитими фарами, великими решітками радіатора, спойлерами та…

29.09.2024