Авто

Новий серійний кросовер Smart #5: з’явилися перші зображення та подробиці

Share

Компанія Smart, якою тепер володіє китайська Geely Group, продовжує розширювати свої амбіції у сегменті кросоверів. Однією із найближчих новинок бренду в SUV-сегменті стане автомобіль з індексом #5. Цього тижня Smart навіть показав перший тизер цієї моделі. Взявши його і безліч шпигунських фотографій за основу, дизайнер CarsCoops показав як може виглядати новий кросовер Smart.

На рендері, викладеному штатним художником популярного заокеанського автомобільного видання, #5 показаний як компактний паркетник, екстер’єр якого виконаний в сучасній мові дизайну Smart.

Попереду машина має складні світлодіодні денні ходові вогні, оформлені у вигляді двох горизонтальних смуг. Основний акцент зроблено на мінімалістичній елегантності та коротких звисах, а також колісних дисках, які своїм виглядом трохи розширюють арки.

Дверні ручки в Smart #5, судячи з рендеру, будуть встановлені заподлицо, задня стійка кузова виявиться виконана в так званому стилі, що «парить», а на чорному даху розташуються рейлінги.

В основу «п’ятірки» ляже платформа Geely SEA, разом з якою Smart успадкує деякі елементи салону. На шпигунських фото інтер’єр машини має величезний мультимедійний дисплей, що повністю закриває передню панель з боку пасажира, а також класичним для «Смартов» рульовим колесом.

Яким силовим агрегатом хочуть комплектувати новинку, поки невідомо, але зрозуміло, що він буде електричним. Не виключено, що установка перегукуватиметься з «молодшим» Smart #3 у комплектації Pro+, задній електромотор якого видає 268 кінських сил, а запас ходу батареї дорівнює від 258 до 283 кінських сил за циклом WLTP.

Smart #5 має з’явитися наприкінці цього року. Автомобіль кине виклик цілому асортименту аналогічних за форматом машин, у тому числі моделям із ДВС: від Mini Countryman до BMW X1, Tesla Model Y та навіть Mercedes-Benz GLB.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Компанія Ford готує розширення лінійки Mustang

Ford розглядає можливість розширення лінійки Mustang після успішного запуску електрокросовера Mach-E під цим брендом. У…

18.05.2024

Названо найнадійніший гібридний кросовер, який можна купити у 2024 році

Незважаючи на весь скепсис з боку окремих експертів, гібридні технології продовжують розвиватися безпрецедентними темпами, а…

18.05.2024

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024