Categories: Авто

ТОП-5 найпопулярніших кросоверів в Україні

Share

Кросовери – один з найбільш бажаних українцями форматів автомобіля. Навіть ті, хто купує седани, не відмовилися б і від SUV, якби була можливість його придбати. Адже дороги у нас досить посередні, а ями глибокі.

ЗМІ проаналізували вподобання українців і відібрали найпопулярніших представників даного типу авто.

5. Nissan X-Trail

У нас Nissan X-Trail продається з дизельним і бензиновим двигунами. Дизелі йдуть виключно з механічною КПП, а з бензиновими доступний варіатор. І хоча дволітрову бензинову версію можна взяти і з МКПП, перевагу віддають безступінчатій трансмісії.

4. Hyundai Tucson

Ця модель популярна у нас ще з першого покоління, яке колись навіть випускали в Україні. Нинішній варіант дорожчий і преміальний. Машину пропонують з бензиновим і дизельним мотором, обидва об`ємом 2 літри. Турбодизель видає 185 кінських сил, а бензиновий «атмосферник» – 155.

3. Nissan Qashqai

Ще один Ніссан, компактний побратим X-Trail. І досить бюджетний, ціни стартують від $19 000. Те, що в Україні не пропонують Кашкай з популярним останнім часом дизелем, не заважає машині добре продаватися. Пропонується 1,2-літровий турбомотор на 115 кінських сил або дволітровий агрегат на 144 «конячки».

2. Renault Duster

Один з найпопулярніших кросоверів ще з тих пір, як перше покоління вийшло на наш ринок. Завдяки вдалій геометрії, трансмісії і підвісці повнопривідний варіант на легкому бездоріжжі не поступиться повноцінним позашляховикам. У новому поколінні машина стала симпатичнішою, покращилися матеріали обробки, шумоізоляція. А надійність і прохідність нікуди не поділися.

1. Toyota RAV4

Незважаючи на те, що це далеко не наймолодша модель, а повний привід ви отримуєте тільки в одній з комплектацій, машина у нас феноменально популярна. Позначаються імідж Тойоти як надійної марки і адекватний цінник. У лінійці моторів є бензинові і дизельні агрегати, але це той випадок, коли частіше вибирають бензин.

autonews.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024