Авто

Названо автомобілі, які не проїдуть без поломок понад 160 тисяч кілометрів

Share

Ціни на автомобілі неухильно зростають, причому як у Росії, так і за її межами. Це змушує потенційних покупців виявляти обережність у їхньому виборі, а також підшукувати машини, які не вимагатимуть серйозних витрат на ремонт у перші сотні тисяч кілометрів.

Видання «GOBankingRates» назвало десять автомобілів, які не заслуговують на увагу покупця, якщо надійність для нього є пріоритетом. Стверджується, що всі вони важко проїжджають без поломок 160 тисяч кілометрів пробігу.

Nissan Altima

Середньорозмірний седан, відомий своїм комфортним салоном та розширеними функціями безпеки. Все було б чудово, якби не його безступінчаста трансмісія, яка має властивість виходити з ладу і призводити до дорогого ремонту незабаром після досягнення позначки 160 тисяч кілометрів пробігу.

BMW 3-Series

Розкішний компактний автомобіль, здатний здивувати своєю динамікою, висококласним інтер’єром та інноваційними технологіями. А ось із надійністю у нього все «м’яко скажемо: не дуже». Машина вимагає великих витрат на ремонт двигуна чи електрики практично одразу після появи на одометрі цифри 150 тисяч кілометрів.

Land Rover Discovery

Гарний позашляховик, але зовсім ненадійний. Репутацію машини псують нескінченні проблеми, пов’язані з пневматичною підвіскою, електрикою та трансмісією.

Fiat 500

Компактний та стильний міський автомобіль, що володіє європейським шармом та спритністю. Він чарівний і мініатюрний, але часто стикається з відмовами двигуна та витоками олії.

Jeep Wrangler

Культовий позашляховик відомий своєю міцною конструкцією винятковими можливостями на бездоріжжі. Всі ці плюси з лишком перекриваються такими недоліками як схильність його кузова до появи іржі, відмови рульового керування та підвіски.

Ford Fiesta

Невеликий бюджетний автомобіль, яким захоплюються за маневреність та паливну економічність. Шкода, але такі машини нерідко виходять з ладу через проблеми з трансмісіями та електрикою.

Chrysler 200

Середньорозмірний седан з елегантним дизайном та просторим салоном, що поєднує стиль та практичність. У списку основних поломок на відносно невеликих пробігах значаться відмови двигуна, трансмісії та електрики.

Volkswagen Tiguan

Компактний кросовер, що має стильний дизайн і продуманий салон, а також відмінну керованість. Але, як виявилося, він далеко не найнадійніший автомобіль у лінійці VW.

Нерідко власники “Тігуанів” стикаються з дорогими ремонтами їх трансмісій. Причому найчастіше несправності з їхньою коробкою передач відбуваються практично відразу після подолання порогу 160 тисяч кілометрів.

Mini Cooper

Відомий своїм компактним та незвичайним дизайном хетчбек популярний серед людей, які люблять виділятися у загальному потоці на тлі інших. Але, за словами експертів, натомість їх переслідують постійні проблеми, пов’язані з витоком олії, відмовами турбокомпресора, а також несправностями підвіски та електрики.

Tesla Model S

Відомий своїм вражаючим прискоренням та передовими технологіями седан далеко не так надійний, як багато хто думає. Model S вимагає від своїх власників дорогої заміни тягової батареї, яка часто виходить з ладу, не дотягнувши навіть до пробігу в 200 тисяч кілометрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024

Четверте покоління Volkswagen Scirocco показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen припинила виробництво моделі Scirocco у 2017 році, так і не запланувавши для нього…

18.05.2024

Складено список середньорозмірних кросоверів із найнижчою витратою палива

Заправка автомобіля – одна з головних статей витрат під час експлуатації машини, оснащеної ДВЗ. Сьогодні…

18.05.2024

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024