Авто

Електромобіль Toyota bZ4X суттєво оновили

Share
Електричний кросовер Toyota bZ4X суттєво оновили. Електромобіль отримав кілька доповнень, які мають зробити авто зручнішим у житті.

Наприклад, усі версії електромобіля тепер отримують оновлений інформаційний дисплей, який повідомлятиме користувачів про відсоток заряду під час заряджання, приблизний час заряджання до 80 відсотків і приблизний запас ходу автомобіля. Старіші моделі також можуть скористатися цією ж зміною через оновлення програмного забезпечення, встановлене дилером.

Ще однією невеликою перевагою оновленого електричного кросовера є зарядний кабель збільшеної напруги, який можна використовувати із зарядними пристроями різної потужності. Окрім того, покупці та арендарі оновленого електричного кросовера отримують право на рік безкоштовної зарядки на станціях EVgo.

Також у базовій комплектації електричний кросовер від Toyota отримав водійське крісло з електроприводом, що регулюється у восьми напрямках, а також кришку багажника з електроприводом.

Ціни на оновлений кросовер дещо зросли. Так, базова версія електромобіля з приводом на передню вісь та одним електромотором у комплектації XLE на ринку США тепер коштує 44 420 доларів, що на 1070 доларів більше порівняно з минулорічними 43 350 доларів. Анонсовано, що оновлений електромобіль повинен з’явитися у офіційних дилерів Toyota вже цього місяця. Варто зазначили, що у двомоторній версії сумарна потужність силової установки збільшується з 201 до 217 к.с.

Однією з причин, чому варто вибрати передньопривідну версію, а не повнопривідну, є запас ходу. Легкий кросовер із переднім приводом має пробіг у 406 км, тоді як повнопривідна модифікація здатна подолати лише 357 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Toyota

Останні записи

Живі фото Audi A3 та A3L 2025 опубліковані перед анонсом 1 листопада

Міністерство промисловості та інформаційних технологій КНР (MIIT) представило автомобілі Audi A3 та A3L 2025 модельного…

22.10.2024

Opel анонсував бюджетну модель Corsa Electric і розкрив цінник

Opel знизив ціну на свій електричний компакт Corsa Electric . Тепер базова версія в комплектації…

22.10.2024

Названо найпотужніші автомобілі, доступні за ціною до 20 тисяч доларів

Відоме автомобільне видання HotCars поділилося черговою добіркою: цього разу експерти шукали найкращі «заряджені» автомобілі, купівля…

22.10.2024

Водіям розкрили 5 хитрощів інспекторів, які можуть закінчитися позбавленням прав

Автовласники регулярно стикаються співробітниками поліції, які намагаються виявити реальні порушення, а іноді й не дуже.…

22.10.2024

Audi представила новий A2 E-Tron через 25 років після оригінальної моделі

Audi знову радує автолюбителів: через чверть століття ринок повертається легендарна модель A2, тепер під назвою…

22.10.2024

Названо 5 методів запуску автомобіля з розрядженим акумулятором

Після настання осінніх холодів значно збільшується ризик того, що акумулятор може просто розрядитись. Особливо це…

22.10.2024