Авто

Toyota показала новий седан, який кине виклик Tesla Model S

Share

Компанія Toyota неухильно розширює лінійку своїх електромобілів у різних регіонах світу, і Китай тут не є винятком. Напередодні в Мережі з’явилися перші фотографії нового седана японської марки, який випускатиметься в Піднебесній на спільному підприємстві компанії з місцевою фірмою GAC.

Автомобіль має статус прототипу і з’явиться в серійному вигляді приблизно в 2025 році. Судячи з перших фотографій, автомобіль, у якого поки навіть немає назви, матиме чимало подібностей із концепт-каром bZ Sport, представленим раніше цього року.

Машині дістанеться характерна передня панель кузова у вигляді молота зі світлодіодною лінією, що проходить через увесь бампер і запливає на крила.

Решітки радіатора у 4-дверки не буде, оскільки вона їй не знадобиться, враховуючи, що автомобіль заявлений як повністю електричний.

Інші особливості дизайну цієї моделі включають відсутність у машини дверних ручок і використання камер замість традиційних дзеркал заднього виду, а також повітроводів в бамперах.

Технічні подробиці про новинку не розкриваються, але стверджується, що новий електричний седан Toyota отримає такі самі розміри, що і Tesla Model S. Той, нагадаємо, має довжину майже 5 метрів, ширину майже 2 метри і висоту 1,4- метри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Ford вимагає від постачальників скорочення витрат

Ford Motor закликає своїх постачальників знизити витрати у спробі підтримати рентабельність електромобілів, йдеться у внутрішньому меморандумі…

17.05.2024

Mitsubishi готує нове покоління культового мінівену Delica (D:6)

У гамі Mitsubishi компактний мінівен Delica існує з далекого 1968 року. З того часу автомобіль…

17.05.2024

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024