Categories: Авто

BMW офіційно представила серійне купе BMW 8 Series

Share

Баварська марка провела офіційну презентацію нового купе з відродженою назвою 8 Series. Напередодні в Мережі з’явилися офіційні зображення новинки, а тепер виробник вирішив повністю розсекретити модель онлайн.

В кінці травня минулого року компанія показала концепт купе, а серійна версія отримала не так багато змін. Довжина автомобіля складає 4 843 мм, ширина – 1 902 мм, а висота – 1 341 мм. Відстань між осями буде 2 822 мм. Відрізняється товарна версія від прототипу іншою радіаторною решіткою, оптикою, а також формою капота і дзеркал. Моторна гамма автомобіля представлена ​​і бензиновими, і дизельними моторами.

Бензинова лінійка представлена ​​4,4-літровим двигуном з двома турбінами і потужністю 530 к.с. З таким мотором прискорення до першої сотні буде за 3,7 секунди, максимальна швидкість складе 250 км/год. Заявлена витрата палива в змішаному циклі – 10,0-10,5 літрів на сто кілометрів шляху.

Серед дизелів буде трилітровий агрегат з віддачею 320 к.с. У такому виконанні купе розженеться до першої сотні за 4,9 секунди, а максимальна швидкість буде обмежена теж на 250 км/год. Цей двигун споживає на «сотню» в змішаному циклі 5,9-6,2 літра. Перший і другий двигун працюватимуть в парі з восьмишвидкісною автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

У базовій версії 8 Series буде LED-оптика, а за додаткову плату будуть доступні фари BMW Laserlight. У салоні купе буде акустика Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, панель приладів BMW Live Cockpit з діагоналлю 10,25 дюйма, а також інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим екраном.

У списку обладнання буде ряд сучасних систем і функцій. Перші поставки автомобілів заплановані на листопад цього року, а ціни будуть оголошені в найближчий місяць, коли стартують попередні замовлення. За даними британських видань, вартість купе на ринку складе 76 270 фунтів стерлінгів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Toyota відродить хетчбек Starlet (фото)

Toyota припинила випуск хетчбека Starlet ще в кінці 90-х, але в 2020-му році машину воскресили…

27.04.2024

Оновлення даних у ТЦК з 18 травня: чи зможуть забрати в ухилянтів квартиру та авто

Після набрання чинності новим законодавством про мобілізацію, неявка до ТЦК може стати приводом для арешту та подальшого…

27.04.2024

Названий найнадійніший двигун Toyota у 2024 році

Більшість моторів Toyota здатні похвалитися куленепробивною репутацією з точки зору надійності, з якою можуть конкурувати…

27.04.2024

Нове покоління одного з найдешевших кросоверів Volkswagen показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen уперше показала субкомпактний «паркетник» T-Roc у 2017 році, а потім провела рестайлінг першого…

27.04.2024

Мотори-довгожителі: вони залишалися у виробництві десятиліттями

Розробка двигуна автомобіля дорога і складна, тому автовиробники намагаються використовувати їх якнайдовше. Але деяким моторам…

26.04.2024

Як купувати вживаний автомобіль

Уживаний автомобіль зазвичай купують, якщо не вистачає грошей на покупку нового. Або це буде перший…

26.04.2024