Статті

Названо 5 країн з найдоступнішими автомобілями

Share

Авторитетне видання Forbes опублікувало оновлений рейтинг країн з найдоступнішими автомобілями в світі. Як виявилося, лідерство в цьому списку все ще зберігають ринки тих країн, які перебували в «топі» раніше.

Лідером рейтингу залишається Індія. На ринку цієї країни представлений досить широкий асортимент доступних автомобілів, які виробляються безпосередньо всередині країни. На індійських дорогах, наприклад, часто зустрічаються легкові машини виробництва місцевої компанії Tata Motors, що стала відомою ще більше 10 років тому як виробник першого автомобіля всього за 2500 доларів США.

Крім того, на даний момент ще близько чотирьох десятків інших заводів в Індії випускають транспортні засоби та збирають автомобілі інших брендів за ліцензією. Втім, за межами країни індійські автомобілі особливої ​​популярності не здобули, оскільки не відрізняються ні технічними характеристиками, ні привабливою зовнішністю.

Місце в рейтингу країн з найдешевшими машинами знайшлося і для Німеччини. Українці давно знають про те, наскільки велика різниця при покупці німецьких машин в Україні і точно таких же моделей на батьківщині. Причому німецькі версії будуть не просто коштувати дешевше, але ще і запропонують багатшу комплектацію.

Замикає трійку лідерів Японія, автомобілі брендів цієї країни популярні далеко за її межами, а ось на місцевому ринку бал правлять компактні і бюджетні кей-кари і Хетбчек. До переліку країн з доступними транспортними засобами автори рейтингу також віднесли Південну Корею і Францію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Названо причини, чому не можна нехтувати правилами заправки автомобіля

Запитання правильної заправки автомобіля завжди актуальні, оскільки від цього залежать не тільки витрати на паливо,…

06.05.2024

Далеко поїдуть: Skoda представила нові версії Kodiaq та Superb

Skoda внесла значні оновлення до своєї модельної лінійки, представивши нові версії Kodiaq і Superb 2024…

06.05.2024

Changan та Huawei показали майбутнього конкурента Tesla Model Y

Марка Avatr готує конкурента Tesla Model Y. Avatr створили Changan, Huawei та виробник батарей CATL…

06.05.2024

Toyota впроваджує нову технологію зміни кольору автомобіля

Toyota представила інноваційний метод , який дозволяє змінювати колір автомобіля без необхідності перефарбовування чи використання…

06.05.2024

Скандал світового масштабу в автопромі: автовиробники шпигуть за власниками своїх машин

Сучасні автомобілі, обладнані численними камерами, GPS-трекерами та пристроями для аудіозапису, нагадують комп'ютери на колесах. Ці…

06.05.2024

Оновлений Cadillac Escalade із вражаючим дисплеєм розкрили до прем’єри

Оновлений Cadillac Escalade із диким дисплеєм розкрили до прем'єри. У США зняли флагман General Motors…

06.05.2024