Гібридний Lamborghini Urus: перші фото та детальна інформація

Час читання: < 1 хв.
0

Lamborghini вже оголосила, що Urus отримає порт зарядки у 2024 році. До того часу компанія зайнята оновленням версії з ДВЗ, яку, на жаль, більше не можна замовити, оскільки всі екземпляри, що плануються до виробництва, вже розпродані. Для електрифікованої версії доведеться провести багато випробувань, і фотошпигуни натрапили на прототип під час тестів. У ньому було досить багато змін, усередині та зовні.

Порівняно з нинішніми Urus S та Urus Performante, PHEV має трохи оновлену центральну консоль з новим зовнішнім виглядом вентиляційних отворів та різними кнопками швидкого доступу між двома екранами. Нам кажуть, що нижній дисплей трохи більший, і, ймовірно, є зміни у дисплеї водія, на який виводитиметься інформація, пов’язана з PHEV. Оздоблення на дверних картах та приладовій панелі також було оновлено.

Фари мають нову форму та іншу графіку. Незважаючи на камуфляж, очевидно, що Urus PHEV 2025 матиме перероблений передній бампер, помітний задній спойлер і, можливо, оновлені задні ліхтарі. Високопродуктивний позашляховик збереже актуальну вихлопну систему з чотирма патрубками і, зважаючи на все, отримає неоново-зелені гальмівні супорти.

Реклама

У рух новинка наводитиметься зв’язкою V8 з подвійним турбонаддувом та електродвигуном. Як би там не було, Porsche працює над PHEV V8 Cayenne потужністю понад 700 кінських сил і моментом, що крутить, 900 ньютон-метрів. Два висококласні позашляховики не тільки механічно пов’язані платформою MLB Evo, але й побудовані в тому самому місці на заводі VW Group у Братиславі в Словаччині.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!