Стали відомі найнадійніші кросовери та позашляховики останнього десятиліття

HotCars перерахував найнадійніші кросовери та позашляховики за останні 10 років

Час читання: < 1 хв.
0

Японський кросовер Lexus RX – це найнадійніший автомобіль класу SUV останнього десятиліття у світі. Такого висновку дійшли аналітики порталу HotCars, вивчивши представлені на американському ринку кросовери та позашляховики, а також думка власників машин.

Надійність кросовера Lexus RX оцінили у 82 бали зі 100 можливих. До недоліків даного «японця» його власники відносять лише конструкцію задньої частини даху, що закриває огляд.

Друге місце у рейтингу найнадійніших SUV у світі за версією видання HotCars посів позашляховик Toyota 4Runner з рейтингом 87 балів із 100 можливих. З його мінусів власники виділяють лише недостатню потужність мотора, а також надто високу витрату палива.

Реклама

Третє місце з рейтингом надійності 81 зі 100 балів у моделі Ford Expedition . Це теж безпроблемний автомобіль із відносно невисокою вартістю обслуговування. Власники даної моделі скаржаться тільки на якість обробки інтер’єру та відсутність достатньої кількості місць для зберігання різноманітних дрібниць.

До списку найнадійніших кросоверів і позашляховиків останніх 10 років також потрапили й такі моделі: Mazda CX-5, Lexus GX, Honda CR-V, Kia Sportage, Buick Encore, Toyota Highlander, GMC Yukon, Chevrolet Tahoe , а також Hyundai Tucson, Toyota RAV4 і  Toyota Land Cruiser .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!