Головна Новини Доступний німецький електромобіль: яким він буде

Доступний німецький електромобіль: яким він буде

VW Group «цілком впевнена», що зможе виробляти дешеві електромобілі

Час читання: < 1 хв.
0

Volkswagen Group, якій належать такі бренди, як Volkswagen, Skoda, Seat та Porsche, серед іншого, «цілком впевнена», що вона може постачати електромобілі за привабливою ціною близько 25 000 євро без втрати прибутку. Заява була зроблена фінансовим директором групи Арно Антлітцем, якого цитує британське видання Autocar після його виступу на заході Financial Times Future of the Car.

Німецький автомобільний гігант нещодавно представив електромобіль ID.2all, який покликаний показати, як виглядатиме екологічно чиста модель, схожа на Polo, коли вона надійде у продаж як серійний автомобіль десь у 2025 році за ціною близько 25 000 євро в Європі. Крім того, VW підтвердив, що працює над меншим, ще доступнішим електромобілем, який має носити ім’я ID.1 і коштуватиме менше 20 000 євро.

Крім доступних електромобілів під маркою Volkswagen, німецький концерн планує повністю використати свій портфель брендів для отримання прибутку, а споріднені моделі від Skoda та Cupra мають з’явитися після VW.

“Тепер ми можемо багато зробити з погляду економії за рахунок масштабу”, – сказав Антліц. «У рамках нашої групи масових брендів ми виробляємо чотири автомобілі разом із Cupra та Skoda. Цей обсяг допоможе нам знизити ціни, щоб бути конкурентоспроможними, а також, як і раніше, заробляти гроші».

Крім того, Volkswagen Group розробила власні акумулятори та виробляє їх на власному заводі у Валенсії, Іспанія, що значно підвищить шанси автомобільного гіганта на отримання прибутку від майбутніх доступних електричних моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.