Компанія Tesla готується до дебюту своєї нової моделі

Електричний пікап Tesla Cybertruck помічений під час тестів напередодні дебюту

Час читання: < 1 хв.
0

У міру того, як серійне виробництво Tesla Cybertruck стає дедалі ближчим і ближчим, американський виробник електромобілів, схоже, робить усе можливе, щоб випустити майбутній електричний пікап максимально надійним, працюючи цілодобово, щоб завершити розробку до очікуваного запуску автомобіля ближче до кінця року.

Це далеко не перший раз, коли Cybertruck був помічений у тестуванні, причому цей конкретний прототип був помічений рано вранці в понеділок на випробувальному треку компанії у Фремонті.

Користувач Твіттера @teslatechbro опублікував відео і фотографії, що показують той самий транспортний засіб, який був знятий минулого тижня, з його нижнім переднім бампером, одинарним склоочисником, трикутними бічними дзеркалами і панелями кузова, які мають більш вишуканий вигляд, ніж у старих ітераціях Cybertruck.

Реклама

Гаряче обговорювану повністю електричну вантажівку Tesla буде показано в серійному вигляді наприкінці цього року, коли виповниться чотири роки з моменту презентації прототипу.

Довгоочікуваний пікап Tesla вже збирають на техаському Gigafactory, хоча і в дуже невеликій кількості і тільки з метою тестування. Очікується, що нарощування виробництва відбудеться на початку наступного року після початку продажів у третьому кварталі 2023 року.

Що стосується технічних характеристик, неясно, що запропонує Cybertruck, оскільки компанія деякий час тому видалила технічні деталі зі свого офіційного сайту. Як повідомлялося раніше, електричну вантажівку Tesla, ймовірно, оснастять адаптивною системою пневматичної підвіски, системою управління задніми колесами, новітнім комп’ютером компанії Hardware 4.0, оновленим рульовим колесом і, звісно ж, повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!