Ризик займання електрокара після дощу сильно зростає: подробиці

Час читання: < 1 хв.
0
На жаль, електрокари поки що мають дуже серйозні конструктивні проблеми, які наражають на ризик життя та здоров’я їх власників.

Кожна дитина знає, що грати з електроприладами біля води небезпечно. Попри це, електрокари можуть спокійно їздити навіть у дощ і їх власники не мали жодних проблем до недавнього часу. Так, у США після урагану “Ієн”, який прокотився штатом Флорида, власники електромобілів зіткнулися з несподіваною проблемою.

Електрокари почали спалахувати буквально під час руху. Лише за останній час на дорогах згоріло близько 10 електрокарів. Після урагану, в акумуляторні відсіки просочилася вода, акумулятори почали окислюватися і на елементах живлення з’явилася корозія. Чим більше окиснення елемента живлення — тим більший шанс займання автомобіля (іноді, перед загорянням відбувається невеликий вибух).

Це питання стає особливо актуальним, якщо врахувати, що Флорида є “зеленим” автомобільним штатом і тут зареєстровано понад 95 тисяч “зелених” автомобілів. Наразі невідомо скільки машин постраждало від урагану. Зазначимо, що, попри підтоплення, ситуація в США показала, що серйозні опади можуть призвести до небезпечних проблем з електрокарами.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!