Prologue – новий електричний кросовер Honda на платформі General Motors

Час читання: 2 хв.
0

Компанія Honda опублікувала фотографії нового кросовера Prologue. Новинка є повністю електричною.

Ця модель є продуктом співпраці японської компанії з General Motors. В основі конструкції Honda Prologue лежить розроблена американським концерном платформа Ultimum. На цю базу вже спираються Chevrolet Blazer EV та Cadillac Lyriq (кузов Honda Prologue не має з ними нічого спільного).

Реклама

Цільовим ринком для нового кросовера Honda є США та Канада, тому його дизайн розробляли у північноамериканській студії Honda Design Studio, розташованій у Лос-Анджелесі.

Prologue відноситься до середньорозмірного класу, габаритна довжина, ширина і висота становлять 4877, 1989 та 1643 мм відповідно, колісна база – 3094 мм. Цікаво, що за відстанню між осями «японець» точно повторює згадані вище Blazer EV і Lyriq. Велика відносно кузова колісна база обіцяє пристойний запас місця для ніг задніх пасажирів.

Екстер’єр машини виконаний у новому стильовому ключі, що маркетологи Honda називають словом Neo-rugged, що буквально перекладається як «нео-міцний». Характерні риси вигляду Prologue – «чисті» панелі, об’єднані в горизонталі фари та задні ліхтарі, а також масивні колеса (21 дюйм).

У салоні використовується 11-дюймовий цифровий щиток приладів та медіасистема із встановленим поверх передньої панелі 11,3-дюймовим екраном.

Технічні подробиці про новинку Honda обіцяє розкрити найближчими місяцями. У серійне виробництво вона піде у 2024 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!