Форсаж австралійською: власник суперкар Lamborghini розбив своє авто, намагаючись втекти від поліції

Час читання: < 1 хв.
0

В Австралії сталася ДТП за участю Lamborghini Huracan. Їй передувала гонитва, під час якої водій суперкара намагався відірватися від поліції.

Про це повідомляється на сторінці поліції штату Новий Південний Уельс у Facebook, передає ” Фокус “.

За наявною інформацією, Lamborghini Huracan проїхав повз поліцейську машину на швидкості 150 км/год, тоді як встановлена ​​гранична швидкість на ділянці дороги дорівнювала 70 км/год. Правоохоронці пішли за водієм 610-сильного суперкара та вимагали його зупинитися. Втім, власник Lamborghini вирішив “пограти” з поліцією та почав відриватися від поліцейського Chrysler 300.

Реклама

Коли швидкість суперкара досягла приблизно 210 км/год, сталося те, на що водій Huracan навіть не розраховував – втрата контролю над авто і подальша аварія за участю ще двох машин. На щастя, ніхто не постраждав. На жаль, такого не можна сказати про суперкар. Він отримав великі пошкодження передньої частини та боковини.

Невдовзі з’ясувалося, що водія Lamborghini раніше вже було позбавлено прав. Саме тому він і намагався втекти від поліції. Йому вже висунули звинувачення у перевищенні швидкості, небезпечному водінні, невиконанні вимог поліції та опорі під час затримання. Наразі австралієць перебуває під арештом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!