У Каліфорнії знайшли рідкісний Ford Mustang вартістю 125 000 доларів

Час читання: 2 хв.
0

Несподівана знахідка у Каліфорнії, що у США. Місцевий мешканець випадково виявив Ford Mustang Shelby GT500 KR 1968 року у старому сараї, який простояв там близько 30 років.

Про це повідомило видання ” Фокус “.

Незабаром з’ясувалося, що вкрай рідкісною моделлю Ford були господарі. Більше того, один з його власників на початку 90-х почав реставрацію автомобіля, проте потім раптово вирушив в інший світ. Сім’я вирішила, що автомобіль був нікому не потрібним шматком металу, а тому вона просто закинула його.

Реклама

Автомобіль покритий товстим шаром пилу та не може пересуватися самостійно, а деякі його деталі відсутні. Однак навіть так його виставили за 125 тисяч доларів. Ймовірно, його дуже швидко куплять, оскільки екземпляри Mustang GT500 KR в хорошому стані коштують понад 200 тисяч доларів, а ремонт конкретно виставленої моделі коштуватиме значно дешевше.

Така висока вартість пояснюється просто – рідкість. Ford Mustang Shelby GT500 KR випускали лише у 1968 році. Усього було зібрано 934 купе та 518 кабріолетів.

Зазначимо, що авто для свого часу вважалося надто потужним. У ньому встановлювався 7,0-літровий V8, який на папері розвивав 335 к.с., а насправді досягав і навіть часом перевищував 400 к.с. Автомобіль, маючи таку потужність, розганявся до сотні за 6,5 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!