В Україні можуть різко впасти ціни на вживані авто

Час читання: < 1 хв.
0

Експерти прогнозують, що ціни на автомобільному ринку більше не будуть коливатися настільки шалено, як на початку війни. Відтак, аналітик Максим Орищак розповів про найближчу перспективу розвитку автомобільного ринку.

«Ціни на автомобілі в Україні в середньому не волатильні, але мають тенденцію до падіння на 10-15%. Причина в тому, що попит на великогабаритну техніку не може рости через брак коштів у населення», – прогнозує Орищак.

Після початку війни доходи багатьох українців різко впали. Водночас сімейний бюджет також потребує певного поповнення. Тому для багатьох людей ввезення вживаних автомобілів з-за кордону та продаж їх тут, в Україні, може стати джерелом доходу. Це може створити багато додаткових робочих місць на ринку праці.

Ще одна серія додаткових вакансій з’явиться в автомобільній майстерні. Адже вони отримають більше роботи від продажу вживаних автомобілів: щоб вигідно продати вживаний товар, його потрібно привести в товарний стан.

“Для автосервісу це непогано, тому що роботи там завжди буде багато. Це також хороший бізнес для тих, хто зараз думає, як заробити”, – сказав експерт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!