Художник на знак протесту підірвав Lamborghini Huracan

Час читання: < 1 хв.
0

Lamborghini Huracan за 250 тисяч доларів була підірвана для того, щоб показати позицію художника до криптовалют — він вважає, що вони зараз «допомагають робити багато жахливих речей».

Художник під псевдонімом Shl0ms вирішив підірвати Lamborghini Huracan і продати більшу частину уламків суперкара за токени NFT.

Цікаво, що це робиться на знак протесту проти всіх криптовалют, які дозволяють людям швидко збагачуватися за рахунок інших.

Реклама

За словами художника, технологія NFT має великий потенціал і може принести багато користі, але зараз вона допомагає робити багато жахливих речей.

Для незвичайного виконання Shl0ms купив старий суперкар Lamborghini Uracan за 250 тисяч доларів

Потім він власне підірвав машину в одній із американських пустель. Уламки італійського суперкара у кількості 999 штук були зібрані та задокументовані. З них 888 предметів буде продано на аукціоні 25 лютого, а решту 111 предметів перейдуть у власність спонсорів.

Курсор раніше писав, що  Біткоїн вперше з вересня впав нижче за 40 тисяч доларів . Під час торгової сесії на Нью-Йоркській фондовій біржі ринкова ціна першої криптовалюти впала до $39 774. З початку року ціна активу впала на 14%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!