Головна Авто В Україні запропонують новий популярний кросовер

В Україні запропонують новий популярний кросовер

Час читання: 2 хв.
0

У другому півріччі 2022-го на українському ринку з’явиться четверте покоління популярного кросовера Nissan X-Trail, який дебютував минулої весни. Український прайс-лист на новинку поки що не опубліковано.

Кросовер, розроблений на шасі CMF-C/D, зберіг радіаторну решітку V-подібну форму, яка додала у розмірі, принагідно обзавівшись новими передніми фарами, переглянутою задньою оптикою та іншими легкосплавними дисками. У салоні з’явилися нові оздоблювальні матеріали, а набір обладнання поповнився сучасною електронікою.

З яким двигуном новий X-Trail пропонуватиметься в Україні – поки не повідомляється. Наприклад, на китайському ринку він доступний із 204-сильним бензиновим турбомотором об’ємом 1.5 літра, що поєднується з варіатором. Інформації про те, чи з’явиться такий двигун в Європі, зараз немає.

За неофіційними даними, європейський варіант автомобіля може отримати гібридний силовий агрегат e-Power, в якому колеса рухаються електродвигуном, а бензиновий ДВС постійно задіяний як генератор для підзарядки тягової батареї.

Українські дилери Nissan зараз продають X-Trail третьої генерації, чий цінник стартує з позначки 679 тисяч 170 гривень за передньопривідну версію (повнопривідна модифікація на 116 тисяч 870 гривень дорожча). Кросовер комплектується 2.0-літровим бензиновим двигуном з віддачею 144 кінські сили, пару якому складає механічна трансмісія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.