Головна Авто Компактні та надійні: ТОП-5 малолітражок

Компактні та надійні: ТОП-5 малолітражок

Оскільки маленькі авто найчастіше доступні за ціною, їх часто вибирають студенти чи сімейні пари як додатковий автомобіль.

0
330

Видання Whatcar? зробили опитування серед власників маленьких авто та попросили залишити коментарі щодо їх експлуатації. На основі цього було складено рейтинг найбільш надійних малолітражок, які не підведуть на дорозі, повідомляє «Апостроф» .

Hyundai i20 (2015 – теперішній час)

Рейтинг надійності – 99,3%.

Усього 7% власників авто відзначили незначні проблеми із двигуном, які були усунені безкоштовно. Машини при цьому залишалися придатними для водіння, але на виправлення поломок пішло близько тижня.

Suzuki Swift (2017 – теперішній час)

Рейтинг надійності – 99,3%.

Тільки 6% власників цього авто повідомили про несправність своєї машини, і єдиною проблемою був кузов. На всіх машинах можна було їздити, а ремонт займав лише день і був безкоштовним.

Volkswagen Up (2012 – теперішній час)

Рейтинг надійності – 99,4%.

Усього 3% серед цих авто мали деякі несправності. Єдине, що турбувало власників Volkswagen Up, це електрична система двигуна. Під час ремонту машини не експлуатувалися, але було безкоштовно відремонтовано за гарантією протягом тижня.

Skoda Citigo (2012-2020)

Рейтинг надійності – 100%

Жоден власник цього авто не повідомив про несправність. З 2020 року цю модель випускають тільки в електричному варіанті, але і її «бензинова» сестра теж виявилася «робочим конем». Крім того, ця машина надзвичайно зручна в управлінні.

Toyota Aygo (2014-нині)

Рейтинг надійності – 96,9%.

Це авто дуже популярне серед користувачів. Вони наголошують на його надійності, а деякі заявили, що подумують про покупку ще однієї такої моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.