Представлений новий седан Geely Emgrand L

0
145

На китайський ринок новий седан Geely Emgrand L вийде до кінця нинішнього року.

Лінійка моделі Geely Emgrand другого покоління з’явилася 5 років тому. Вона буквально щороку піддавалася невеликим модернізацій. Але в 2021 році було проведено наймасштабніше оновлення зі зміною позиціонування моделей. Крос-хетчбек Emgrand GS ще навесні трансформувався в Emgrand S , а тепер настала черга седана Emgrand GL . Його найменування теж скорочено: тепер це Emgrand L . Але для седана програма модернізації виявилася масштабнішою.

Головне – це те, що Emgrand GL змінив платформу. Якщо попередник був побудований ще на власній архітектурі FE , то в основі Emgrand L лежить платформа BMA , створена спільно з маркою Volvo . В першу чергу це означає появу сучасної електроніки, а також більш жорстких підрамників. Колісна база седана не змінилася (2700 мм).

Кузов у моделі залишився колишнім, але були змінені всі зовнішні панелі. Для Emgrand L був розроблений новий дизайн передньої частини і корми, причому загальних елементів з крос-хетчбеком у седана немає. Довжина моделі після модернізації збільшилася на символічні 10 мм (до 4735 мм), а в ширину він наростив 13 мм (до 1815 мм), зберігши колишню висоту (1478 мм).

Зображень інтер’єру новинки поки немає. Силовий агрегат у Emgrand L – колишній: це турбочетверка 1.4 (141 к.с.) власної розробки, яка комплектується шестиступінчастою “механікою” либр варіатором. На китайському ринку седан Geely Emgrand L з’явиться до кінця нинішнього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!