У Infiniti розповіли про систему напівавтоматичного управління у кросовера QX60

0
166

Компанія Infiniti продовжує розкривати подробиці про кросовер QX60 другого покоління, прем’єра якого відбудеться в 2021 році. На цей раз виробник розповіли про вдосконалену систему напівавтоматичного управління ProPilot Assist від Nissan.

Штучний інтелект орієнтується в просторі і аналізує дані, що надходять з комплексу відеокамер і сенсорів, а також з навігаційної системи. Комплекс ProPilot Assist включає в себе в тому числі активний круїз-контроль з помічником руху в пробках, систему утримання автомобіля в смузі.

У компанії підкреслили, що тепер електроніка м’якше контролює гальма, а втручання в рульове управління стало більш природним.

Кросовер Infiniti QX60 другого покоління отримає 3,5-літровий V6 потужністю 283 к.с., який буде працювати в парі 9-ступінчастим “автоматом” і системою повного приводу Intelligent All-Wheel Drive , яка, як запевняють в  Infiniti , зможе не тільки реагувати на різні дорожні ситуації, але і передбачати їх.

Крім того, виробник значно поліпшив тягові характеристики моделі, яка відтепер здатна буксирувати причіп масою до 2 721 кілограми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!