BMW представила оновлений кабріолет 4 Series

Час читання: 2 хв.
0

BMW офіційно представила 4 Series 2021 модельного року в кузові кабріолет.

Машина отримала новий стильний дизайн з відкидним верхом. Ціни починаються від 53 100 доларів.

Старт продажів намічений на березень наступного року, спочатку з’являться задньопривідні версії, а в липні почнуться продажі кабріолета з повним приводом.

Реклама

Кабріолет тепер отримав м’який дах, а не на складну жорсткий дах, як у попередньої версії моделі. Повідомляється, що новий дах з відкидним верхом приблизно на 40 відсотків легше жорстких панелей. Обсяг багажника становить 255 літрів, що на 34 літра більше, ніж раніше.

Дах відкривається і закривається за 18 секунд і робить це на швидкостях до 50 км / ч. Складанням / розкладанням даху можна керувати за брелока.

Верхня частина стандартно виконана в чорному кольорі. Для більш стильного зовнішнього вигляду є додатковий чорний верх Moonlight з металевим відливом.

Оновлений кабріолет 4 Series здебільшого ідентичний версії моделі в кузові купе. Але все ж, кабріолет отримав деякі поліпшення для підвищення жорсткості на кручення, такі як більш жорсткі бічні “спідниці”, посилений тунель трансмісії і жорстка задня плита статі. Інженери також приділили увагу додаткового зниження шуму, приділивши особливу увагу системі впуску, кришці двигуна і днища кузова.

Лінійка двигунів повністю відповідає купе 4 Series. В 430i використовується 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що розвиває потужність в 255 кінських сил (400 Нм). Задньопривідний варіант новинки досягає швидкості в 100 км / год за 5,9 секунди. Залежно від комбінації колеса і шин максимальна швидкість обмежена до 209 км / год або 249 км / год.

Найпотужніша версія M440i має 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун з турбонаддувом і 48-вольта м’яким гібридом, який видає 382 к.с. (500 Нм). Модель з заднім приводом розганяється до 100 км / год за 5,0 секунди. Максимальна швидкість обмежена до 209 км / год або 249 км / год, залежно від того, яку комбінацію шин і коліс вибирає покупець.

Обидва двигуни йдуть з восьмиступінчастою автоматом. M440i також оснащений стандартним заднім диференціалом M Sport, а для 430i він є додатковим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!