З’явилися перші зображення кросовера Genesis GV80

Після постійних відстрочок прем'єри свого розкішного позашляховика, Genesis опублікував перші офіційні зображення і подробиці про GV80.

Час читання: 2 хв.
0

Стилістика кросовера, представлена ​​два роки тому на GV80 Concept в Нью-Йорку, є результатом спільних зусиль студій Genesis Design в Південній Кореї, Сполучених Штатах і Німеччині, і завдяки великій кількості шпигунських фото не стала сюрпризом для публіки, коли виробник вирішив продемонструвати тизери серійної версії автомобіля.

Конкурент BMW X5, Mercedes-Benz GLE і Audi Q7 виглядає одночасно спортивно і витончено, хоча, багато хто вважав би більш тонкі і більш шикарні грати шоу-кара замість масивної п’ятикутної решітки виробничої версії, яка, як і в рестайлинговому G90 2020 модельного року, поряд з чотирикутними фарами стане новим дизайнерським «підписом» для Genesis.

Інтер’єр Genesis вийшов максимально розвантаженим, позбавленим більшості фізичних кнопок цифрової панелі приладів на користь сенсорних елементів управління клімат-контролем і інформаційно-розважальною системою. Цілком ймовірно, аналогові версії «приборки», які раніше «просочилися» в мережу, збережуться виключно в Кореї.

Реклама

Усередині GV80 відрізняється вузькими вентиляційними отворами, стильним рульовим колесом і обертовим електронним селектором перемикання передач в формі дорогоцінного каменю. Відомо, що новий кросовер від Genesis буде пропонуватися в дво- і трехрядной компонуванні салону.

Новинка базується на платформі з заднім приводом, унікальною для бренду Genesis, і з повним приводом, додатковим. Офіційної інформації про моторну гаму не надходило, проте витік інформації з Південної Кореї говорить про наявність трьох силових установках на домашньому ринку.

На старті продажів це буде 3,0-літровий турбодизель V6 на 274 к.с. і 589 Нм крутного моменту, який поєднується з 8-діапазонним “автоматом” (розгін до 100 км / год – 6,8 секунд). Пізніше лінійку доповнить 2,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун на 300 к.с. і 422 Нм крутного моменту (розгін до 100 км / год за 6,9 секунд). На вершині діапазону розташується 3,5-літровий V6 з турбонаддувом потужністю 375 к.с. і обертовим моментом 530 Нм (розгін до 100 км / год за 5,7 секунд).

На світовий ринок свій преміальний кросовер південнокорейська марка планує вивести в 2020 році, а продажі на домашньому ринку продажі почнуться вже в цьому місяці. По всій видимості, Genesis GV80 дебютує в квітні на автосалоні в Нью-Йорку і через кілька місяців з’явиться в автосалонах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!