Geely випустить новий семимісний кросовер

Час читання: 2 хв.
0

Китайське патентне бюро в черговий раз розсекретило новинку – їй став кросовер Geely VX11, який отримає третій ряд сидінь.

У китайській новинки поки немає назви, тільки заводський індекс VX11. За даними «Авторевю» , розробка моделі вже завершена, і в мережі з’явилися навіть фотографії прототипу майбутнього кросовера.

VX11 стане першим кросовером Geely з довгою, що перевищує 4,6 метра – заявлені габарити новинки складають 4830x1900x1780 мм, а відстань між осями сягатиме 2815 мм. За рахунок таких розмірів автомобіль отримає третій ряд сидінь.

Реклама

В оснащення моделі увійшли матричні фари, панорамний дах і адаптивний круїз-контроль. А під капотом розміститься 1,5-літровий мотор з віддачею в 177 к.с., а також 184-сильний двигун робочим об’ємом 1,8 літра. Крім того, не виключена поява і гібридних версій кроссовера. Очікується, що Geely VX11 буде комплектуватися повнопривідною системою.

Незважаючи на просочилися відомості, дебют моделі відбудеться не скоро – тільки в Середньому наступного року. Тоді ж з’явиться інформація про комплектації і ціни на кросовер.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!