Названі найнадійніші автомобілі 2019 року

У нинішньому році деякі марки помітно поліпшили свої позиції.

Час читання: < 1 хв.
0

Рейтинг найнадійніших автомобільних марок, який публікує видання Consumer Reports, в цьому році очолив Lexus, передає rg.ru .

Далі йдуть Mazda і Toyota, які займають традиційно високі позиції в рейтингу Consumer Reports. Повідомляється також, що в нинішньому році деякі марки, такі як Chrysler, Dodge, Infiniti і Mini, помітно поліпшили свої позиції з минулого року. Volkswagen і Acura, навпаки, опустилися на кілька пунктів вниз.

Як відзначають в Consumer Reports, причина полягає в тому, що у позашляховиків Volkswagen Atlas і Tiguan ще в минулому році були виявлені технічні проблеми, також досі виявляються дефекти і у Acura MDX. Ще у кількох марок – Audi, BMW і Subaru – позиції в рейтингу також сильно скоротилися за останній рік.

Реклама

Уточнюється, що модельна лінійка Lexus набрала в рейтингу 80 балів зі 100. При цьому найнадійнішим автомобілем, як показало дослідження експертів, в цьому році став кабріолет Mazda MX-5 Miata.

Марка Toyota, яка в рейтингу минулого року займала перше місце, перемістилася на третю позицію. Четверте місце зайняв Porsche, а п’яте – бренд Genesis. У топ-10 найнадійніших брендів, за версією Consumer Reports, інші місця зайняли Hyundai, Subaru, Dodge, Kia і MINI.

Індекс надійності вираховується на основі показників надійності автомобілів усього модельного ряду марки, уточнюють експерти видання. Середній показник зазвичай потрапляє в проміжок від 41 до 60 балів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!