В інтернеті опублікували перші зображення нового Kia Sorento (ФОТО)

0
1656
Агентство «Колёса.ру» на базі шпигунських знімків Kia Sorento нової генерації створило рендерне зображення майбутньої новинки.
Слід згадати, що третю генерацію Kia Sorento продемонстрували в 2014 році, а через 3 роки моделі пережила оновлення. І ось дуже скоро вийде повністю новий кросовер, на це вказують шпигунські фото машини, що раніше з’явилися в мережі. На них і грунтувалися дизайнери видання «Колёса.ру» при створенні рендерів оновленого Kia Sorento.
Спереду нового Sorento з’явиться масивна решітка радіатора, яку об’єднають з головним світлом. Подібне дизайнерське рішення вже випробували на моделі Seltos і Optima. У передньому бампері, крім головного повітрозабірника в нижній області, встановлять ще 3 вузьких повітрозабірника.

Загалом, новинка збереже ті ж пропорції кузова, що і попередник, проте з’являться нові елементи. Наприклад, бічні дзеркала тепер будуть базуватися на ніжках, а у передніх дверей з’являться глухі кватирки. У той же час підвіконна лінія буде більш висхідній за задніми дверима, де встановлять хромовані трикутники. У задній частині автомобіля замість горизонтальних ліхтарів з’являться вертикальні, а кришка багажника стане більш рельєфною. 

Відомостей щодо моторної гами новинки поки немає. Слід нагадати, що в Україні модель з приставкою Prime, має 188- і 249-сильні двигуни, а ще дизельний мотор продуктивністю 200 к.с. Силовий агрегат поєднується з 6- і 8-ступінчастою АКПП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!