Volkswagen готується до початку продажів електромобіля VW ID.7

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen готується до початку продажів електромобіля VW ID.7

Електричний седан від Volkswagen розміром з Passat може прибути до Північної Америки в 2025 році. Про це у своєму інтерв’ю сказав генеральний директор Volkswagen Group of America.

Що ще відомо Volkswagen ID.7

Спочатку планувалося, що модель з’явиться цього року, але її випуск було відкладено через ринкову динаміку. Раніше VW заявляв, що американська специфікація ID.7 буде добре оснащена і доступна як із заднім, так і з повним приводом. Volkswagen хотів зробити фурор з ID.7, і ми були присутні на його дебюті в Нью-Йорку минулого року. Хоча електричний ліфтбек розміром із Passat мав з’явитися в Америці у третьому кварталі 2024 року, компанія відмовилася від цих планів у травні.

Реклама

У той час автовиробник заявив, що «оскільки динаміка ринку продовжує змінюватися, Volkswagen відкладає випуск седана ID.7 у США та Канаді». Компанія продовжила стверджувати, що провиною всьому слабкий попит на електромобілі та перевагу кросоверам, оскільки вони послалися на бажання робити вибір, зумовлений ринком, прислухаючись до наших клієнтів.

Перенесемося сьогодні, і генеральний директор Volkswagen Group of America Пабло Ді Сі припустив, що ID.7 може бути запущений вже наступного року. В інтерв’ю Auto News він сказав: Ми готові запустити ID.7, якщо буде споживчий попит. Ймовірно, ми запустимо його наступного року», але «ми ще не вирішили».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!