Mazda назвала ціни на новий флагманський кросовер CX-70

Час читання: < 1 хв.
0
Mazda назвала ціни на новий флагманський кросовер CX-70

Mazda розширює свою лінійку кросоверів, представляючи новий флагманський п’ятимісний CX-70 . Цей розкішний кросовер пропонує 923 літри вантажного простору з піднятими сидіннями і до 2015 літрів з розкладеними, що робить його ідеальним вибором для сімейних подорожей та активного відпочинку.

Що відомо про Mazda CX-70

CX-70 комплектується двома потужними 3,3-літровими турбомоторами: бензиновим на 340 л. та дизельним на 251 к.с., обидва з підтримкою технології M Hybrid Boost 48V . Обидва двигуни працюють у парі з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією Skyactiv-Drive та системою повного приводу i-Activ AWD, що забезпечує відмінну керованість та комфорт.

Кросовер доступний у двох комплектаціях – GT і Azami , остання з яких може бути доповнена пакетом SP , що включає шкіряні сидіння з наппи, замшеве оздоблення та двокольорове кермо. За безпеку відповідають такі системи, як Lane Keep Assist , моніторинг сліпих зон та підтримка руху у пробках з новою функцією для неактивного водія.

Реклама

Ціни на Mazda CX-70 починаються від 75 970 AUD, що робить його конкурентоспроможною пропозицією в сегменті преміальних кросоверів та позашляховиків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!