Компанія Chery вперше показала великий рамний пікап

Час читання: 2 хв.
0
Компанія Chery вперше показала великий рамний пікап
Фото: @autotradersa

Компанія Chery вперше показала великий рамний пікап. На китайській виставці Chery International User Summit представили поки що безіменний прототип, який підтверджує плани марки кинути виклик Great Wall і Changan. Офіційних подробиць немає, але в пікапі Chery легко дізнається вихідник: вантажівка лінійки Weishi фірми ZX, яка входить в орбіту GAC. Дизайнери попрацювали над зовнішністю, не чіпаючи скління, двері, силову структуру та звиси.

Що ще відомо про новинку

Пікап Chery дебютував у форматі кемпера з наметом на даху, розкладними сходами та навісом. Майже всі кузовні панелі оригінальні, також у фірмовому стилі зроблено оптику та радіаторні грати. Ймовірно, основою послужив ZX Weishi 1949 , хоча в Мережі є інші точки зору. У будь-якому випадку йдеться про великий рамний автомобіль з «поздовжнім» мотором.

Фото: @autotradersa

Вихідна вантажівка довжиною близько 5,3 метра оснащується дизельними та бензиновими турбомоторами у зв’язках з «механікою» або 8-ступінчастим автоматом. Про специфікації Chery говорити зарано. Але новинка повинна зберегти задній нерозрізний міст, повний привід, що жорстко підключається, з понижувальною передачею і вантажопідйомність близько півтонни.

Фото: @autotradersa
Реклама

Чутки про співпрацю Chery та ZX ходять близько двох років , а дебют прототипу пікапа натякає, що роботи в цьому напрямку справді ведуться. Втім, першим характеристики вантажівки Chery, напевно, розсекретить Мінпромторг Китаю: без сертифікації не обходиться жодна новинка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!