Alpine анонсувала спортивний електрокросовер A390

Час читання: < 1 хв.
0
Alpine анонсувала спортивний електрокросовер A390

Спортивний суббренд компанії Renault, відомий у світі як Alpine, розробляє новий електричний кросовер, який має з’явитись у продажу вже зовсім скоро. Провісником моделі став концепт-кар A390_β, нещодавно представлений на автосалоні у Парижі.

Що відомо про новинку

Французький портал Automobile-Magazine вирішив взяти його знімки за основу і підготував серійний варіант моделі Alpine без приставки бета.

Журналісти пишуть, що у 2025 році прототип, представлений у столиці Франції, трансформується у серійне авто, яке візьме на себе роль першого позашляховика бренду. Машина отримає кузов у ​​стилі спортивного фастбека, отримає похилу лінію даху і задню частину кузова, що звужується, натякаючи на породистість і гоночне коріння.

Реклама

Якщо вірити чуткам, A390 у товарному вигляді буде побудований на тій же технічній основі, що і моделі Renault Scenic, а також Nissan Ariya.

Кросовер запозичить ручки, встановлені заподлицо, у Scenic E-Tech, і отримає традиційний для автомобілів «Альпін» світловий підпис, а також великі колісні диски з незвичайним малюнком, за якими виднітимуться червоні гальмівні супорти.

Агрегатна гамма електричного позашляховика Alpine буде розсекречена ближче до показу серійної версії цієї моделі, на прем’єру якої чекають наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!